piątek, 10 maja 2019

Oblikovanje 2 x apartmaja apartmaja fotografijo

  Oblikovanje 2 x apartmaja apartmaja fotografijo

Projektni projekt dvosobnega stanovanja v vasi Murino

Zasnova 2-sobnega stanovanja na severu St. Petersburga je bila izvedena za mladega poročenega para, ki se bo v bližnji prihodnosti pripravljal na starše. Glavna naloga, ki jo je rešil naš studio, je bila potreba po združitvi majhnega prostora v stanovanju s kuhinjo, dnevno sobo, spalnico in otroško sobo.
  Oblikovanje 2 x apartmaja apartmaja fotografijo

Najboljše možnosti popravila za 2-sobno stanovanje: fotografija

Tukaj lahko razmislite o nekaterih najboljših možnostih za popravilo vašega stanovanja. Zahvaljujoč objavljenim fotografijam lahko sami izberete primerno možnost ali pa upoštevate eno od izvedenih idej o že izvedenih projektih.
  Oblikovanje 2 x apartmaja apartmaja fotografijo

Najboljši notranji slogi za dvosobno stanovanje

Izbira notranjega sloga je zelo individualna. Osnova za izbiro bi morala biti osebni preferenc pri estetiki in udobju. Tehnične značilnosti prostora, možnost prostora, čeprav manjša, je treba še vedno upoštevati pri izbiri notranjosti.
  Oblikovanje 2 x apartmaja apartmaja fotografijo

Notranja dekoracija majhnega apartmaja

Večina od nas ne bo vedno mogla samostojno razmišljati skozi notranjost enosobnega stanovanja pravilno, pogosto pa se morajo obrniti na pomoč profesionalnih notranjih studiev. To še posebej velja za razvoj projekta, saj je zelo težko združiti vse funkcije v majhnem prostoru. Majhen apartma mora imeti rekreacijsko površino, delovno površino, prostor za obroke, otroško površino in obenem mora biti prostor za vsakogar majhen! Ni lahka naloga... Ampak vam ni treba skrbeti, dal bom veliko nasvetov in pravil o ureditvi in ​​popravilu majhnega stanovanja, ki bo predmet občudovanja drugih.
  Oblikovanje 2 x apartmaja apartmaja fotografijo

Optične iluzije pri oblikovanju 3-sobnih apartmajev 2016

Optični učinki in iluzije so pomembni ne le pri oblikovanju majhnih stanovanj. Med fotografijami novega leta 2016 si lahko ogledate veliko zelo prostornih apartmajev, kjer oblikovalci spretno igrajo z domišljijo. Ogledalni koridorji, neobstoječ portal, previdno prikrito kot ozadje za fotografije na vratih - vsi ti elementi so zlahka zavajajoči. Ampak, ker je že dolgo znano, da odrasli uživajo v igri kot otroci, optični učinki zaznavajo vsi z velikim zanimanjem. Konec koncev, kdo med nami ne želi biti vsaj za trenutek v Alice's Looking Glass?
  Oblikovanje 2 x apartmaja apartmaja fotografijo

Oblikovanje faz v dvosobnem stanovanju

  • seznanitev s tehničnim načrtom, merjenje stanovanja;
  • risanje inženirske opreme in komunikacijskih risb;
  • če je potrebno, načrt za demontažo predelnih sten;
  • nov načrt projekta apartmaja;
  • priprava sistemov osvetlitve, vključno z vtičnicami, stikali, drugimi elementi;
  • skice pohištva in drugih oblikovalskih elementov;
  • vizualizacija objekta;
  • neposredno popraviti.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty