piątek, 7 czerwca 2019

Gradnja monolitnega stanovanjskega kompleksa opeke

  Gradnja monolitnega stanovanjskega kompleksa opeke

Zgradbe iz betonskega betona

Vmesni objekti med monolitnimi in monolitnimi ploščami stanovanjskih stavb so stavbe iz betonskega betona, v katerih so stene izdelane z mokrim orožjem (pod pritiskom). S to metodo betoniranja znotraj stene je ojačana polistirenska plošča (enaka bazaltna izolacija). Izoliran beton je bolj trpežen, gostejši od običajnega betona. Tehnologija je preprosta, se uporablja v številnih državah, omogoča zmanjšanje stroškov ogrevanja. Poveča se fleksibilnost pri načrtovanju, kot tudi v stavbah s krili za zunanje stene. Fleksibilnost tehnologije omogoča oblikovanje ukrivljenih plošč, različnih delov, stenskih konfiguracij. Teža se zmanjša doma.

Gradnja opečnih hiš in gradnja monolitnih hiš

V večjih mestih naše države, skoraj četrt stoletja nazaj, se je gradnja hiš začela z novo tehnologijo monolitne gradnje. Danes večina novih stanovanjskih kompleksov sestavljajo opečne monolitne hiše, ki so trajne in praktične. Poleg tega so takšne zgradbe individualno videti zaradi možnosti uresničevanja najbolj drznih arhitekturnih rešitev.
  Gradnja monolitnega stanovanjskega kompleksa opeke

Opečne stanovanjske stavbe

Trenutno se je delež gradbenih hiš iz opeke znatno zmanjšal. To je posledica relativno visokih stroškov materiala in trajanja dela v primerjavi z drugimi načini gradnje. Gradnja visokogorske stavbe iz opeke (10-18 nadstropij) traja 1,5-2 let. Ta številka je za 30% višja od gradnje monolitnih konstrukcij in za 50% višja od plošče. Sodobne stanovanjske stavbe iz opeke sodijo v segment stanovanj premije.
  Gradnja monolitnega stanovanjskega kompleksa opeke

Svetlana Gulyukina, vodja trženja in oglaševanja za Rezidential Group, odgovarja:

Življenje hiš, ki so zgrajene na panelni tehnologiji, je približno 50-75 let. Hkrati je poleg fizične obrabe plošč samih kot konstrukcijskih elementov pomembna tudi življenjska doba panelnih spojev. V večini primerov je približno 30-40 let. Zato je kljub dobremu stanju nosilnih elementov v mnogih hišah industrijske sovjetske hišne stavbe nujno izvajal popravilo šivov.
  Gradnja monolitnega stanovanjskega kompleksa opeke

Stanovanjski kompleks Novograd "Pavlino"

V bližnji predmestju, med reliktnimi gozdovi, gradi stanovanjski kompleks, ki izpolnjuje najvišje zahteve za sodobno stanovanjsko nepremičnino. Novograd "Pavlino" - odlična kombinacija visoke gradbene tehnologije, premišljen o podrobnostih koncepta in ugodne lokacije na okolju prijaznem območju.
  Gradnja monolitnega stanovanjskega kompleksa opeke

Sprejeto v obratovanje. Naseljen.

Nov stanovanjski kompleks na Budyonny Avenue Nov projekt je zaključen - gradnja stanovanjskega kompleksa monolit opek na aveniji Budyonny v bližini postaje podzemne železnice Semenovskaya. Vsaka kap, katera koli designna podoba je podrejena elegantnemu okusu in praktičnosti. Že videz hiše povzroča pozitivna čustva. Prvih dveh nadstropij je končano z granitom, vsi ostali pa so obloženi z opeko v kombinaciji z naravnim kamnom, ki poudarja veličastno veličino stavbe.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty