poniedziałek, 3 czerwca 2019

Stucco fasadni video doma

  Stucco fasadni video doma

Slabosti zaključnega ometa

Najpomembnejša in velika pomanjkljivost je netrajnostni odnos do okolja. Navsezadnje, ne glede na to, kako lahko ustrezno fasado obrišete s svojimi rokami ali z rokami strokovnjakov, medtem ko opazujete ali ne opazujete celotne končne tehnologije, bo omet še vedno imel nestabilne indikatorje pogojev okoljske spremembe. Z drugimi besedami, bo dovzetna za vlago, zaradi katere se bodo pojavile navpične in vodoravne razpoke, pa tudi delaminirana območja in pike. Zaradi zaključka fasade z ometom poceni cenovne kategorije je potrebno ponoviti zaključna dela vsake 3 leta.
  Stucco fasadni video doma

Značilnosti fasadnega ometa

Fasadni obliži, ki obstajajo na trgu končnih materialov, imajo različne lastnosti: vodoodbojni, toplotno izolacijski, protipožarni, zvočni in drugi. Vendar zunanja zaključna plast neizogibno zaznava vpliv zunanjega okolja, pesnika, mora imeti številne lastnosti in značilnosti.
  Stucco fasadni video doma

Kaj morate vedeti o aerosistemu

Za razumevanje bistva fasadnega ometa na gaziranem betonu je potrebno poznati tehnične parametre tega zidarskega materiala. Torej smo že poudarili vašo pozornost, da ima porozno strukturo, katere koli velikosti por pa lahko premerom od 1 do 3 mm. Ta funkcija betonskega betona daje tako pozitivnim kot negativnim lastnostim.
  Stucco fasadni video doma

Značilnosti dajanja ometa

Za omet je najboljša površina stena z majhno hrapavostjo, ki zagotavlja visokokakovosten oprijem materiala. Razširjena glina in opeka so odlični za nanašanje fasadnega ometa. Vendar pa je treba opozoriti, da je treba z znatnimi padci nivoja predhodno izravnavo podlage izvajati z uporabo malte za cementno pesek in ojačitvene mreže. Predpriprava omet na gladki površini za boljšo oprijem in nato fino obdelavo. V lesenih hišah, pred ometanjem fasade hiše na stenah, namestijo izolacijske ali zvočne izolacijske plošče: mineralna volna, celično plastiko, izolacijsko izolacijo itd.
  Stucco fasadni video doma

Kateri omet je boljši

Odlična rešitev je perlitni omet za zunanje delo: enostavno je uporabljati, ima dobre zvočne izolacijske lastnosti in druge prednosti. Poleg tega tipa konča obstaja veliko drugih vrst ometnih zmesi, lahko pa se popravilo začetnika zlahka izgubi pri vseh vrstah ometa in njegovih parametrih.
  Stucco fasadni video doma

Tehnološke značilnosti

Zaželeno je načrtovati delo, ki se nanaša na vremensko napoved. V kateri koli mavčni sestavi je voda. Kakovost sten hiše je v veliki meri odvisna od enotnosti sušenja vsakega uporabljenega sloja. Zato so najboljši pogoji: brez vetra, normalne vlažnosti (v 55-65%) in pozitivne temperature od 5 do 25 ° C. Za druge obstaja nevarnost razpok na mrežastih ometih zaradi intenzivnega izhlapevanja vlage ali, nasprotno, njegove kristalizacije.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty