niedziela, 2 czerwca 2019

Namestitev suhih zidov na steno

  Namestitev suhih zidov na steno

Končna vgradnja suhih zidov na stene

Pred izravnavo sten z mavčno ploščo je priporočljivo rešiti problem segrevanja prostora in zvočne izolacije. To je treba storiti še preden so zidovi pokriti s suhim zidom. Steklena volna, iztek, pluta, polistiren, ki se položijo v prazne votline podpornega okvirja, lahko delujejo kot taki materiali. Tudi na prejšnji stopnji je priporočljivo postaviti vse inženirske sisteme in komunikacije.
  Namestitev suhih zidov na steno

Mavčne plošče mavčne plošče možnosti

Obstajajo dva glavna načina zaključka sten hl: na okvirju in brez okvirja. Poleg tega lahko uporabite več možnosti za namestitev okvirja z različnimi profili. Vsaka od možnosti ima številne prednosti in omejitve v aplikaciji. Zato je za začetek smiselno analizirati značilnosti vsake strukture in izbrati najprimernejšo možnost za določeno sobo.
  Namestitev suhih zidov na steno

Kako zmanjšati drywall?

Uporablja se za ta konvencionalni gradbeni nož z zamenljivimi rezili. List mora biti nameščen na ravno trdno površino. Svinec označuje rezilno linijo in rezanje zgornje plasti kartona z nožem. Po tem se lista premakne vzdolž zarezne črte na rob nosilca in se nežno prekine. Vrnitev lista v prvotni položaj, se obrne na rob in ovine. S druge strani je tudi karton, vendar ne skozi. Če zavrtite pločevino in ga premaknete na rob nosilca, ga lahko končno izrežete.
  Namestitev suhih zidov na steno

Vgradnja na lesene stene - popravilo starih predelnih sten

Takšna tehnologija je morda potrebna v zelo številnih primerih, na primer, da mora stranka organizirati zračno režo in izolacijo, šivati ​​različne komunikacije vzdolž stene pod GCR ali pa preprosto ustvariti idealno površino za dodelavo.
  Namestitev suhih zidov na steno

Priložite liste na želeno velikost

Priporočljivo je, da se CC ne dotakne stropa in tla 3-5 mm: to bo izboljšalo zvočno izolacijo, CC pa ne bo zajezila vode v primeru manjšega puščanja. Če je tla in strop vodoraven, in kot, od katerega se pričnete navitja, je navpično, npr. Če je pravi kot, potem je dovolj, da izmerimo dve velikosti: višino pločevine in širino. Če tla niso v obzorju, najprej morate odrezati to pristranskost iz lista. To je potrebno, da ostanejo vsi ostali robovi listov pokonci (več: Kako izrezati suhomontažo in kako rezati posnetek na suhem zidu).
  Namestitev suhih zidov na steno

Pravila za namestitev suhih zidov

V tem trenutku, namestitev drywall - ena izmed najbolj ekonomičnih rešitev za popravila v stanovanju ali zasebni hiši. S pomočjo tega gradbenega materiala lahko zlahka znebite napak v stenah ali stropih in dosežete povsem ravno površino. Prav tako je učinkovit kot gradbeni material, iz katerega lahko izdelate loki, škatle za maskiranje komunikacij in drugih dekorativnih elementov. V tem članku bomo upoštevali tehnologijo pritrditve na stene in strop.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty