środa, 14 listopada 2018

Rušenje betona s ceno jackhammerja

  Rušenje betona s ceno jackhammerja

Rušenje betona z žerjavom

Demontaža betona - priljubljena naloga v sektorju gradnje in popravil. Kljub dolžini uporabe materiala se pogosto zahteva uničenje betona. Ta dela morajo izvajati samo strokovni delavci, saj bo potrebna precejšnja fizična moč in posebno usposabljanje. Ko globina betonskega pločnika preseže petnajst centimetrov, je potrebna posebna oprema: na primer, eden od načinov za izvedbo demontaže betona je žerjava.
  Rušenje betona s ceno jackhammerja

Demontaža betona: estrih

Druga vrsta rušenja je razstavljanje talne estrihe. Ta proces zahteva posebne veščine in potrpežljivost. Potreben je estrih, če se na betonskem tleh pojavijo razpoke in nepravilnosti, postalo je potrebno tla spuščati, komunikacije segati pod tla in zahtevajo popravilo itd. Odstranitev betonskega betonskega estriha je mogoče opraviti ročno in "strojno".
  Rušenje betona s ceno jackhammerja

Demontaža sten v stanovanju

Morda ste v vašem stanovanju odločili, da ne samo standardne popravke, temveč tudi prenove? Potem ste na pravi poti! V naši državi je veliko let porabilo gradnjo stanovanj s stropi, ki so zelo nizke. Kaj naj rečem o majhnih kuhinjah in ozkih hodnikih? Toda nihče niti o tem ni razmišljal. Glavna stvar je bila, da gradnjo dokončate pravočasno in ni pomembno, da načrtovanje sploh ni popolno.
  Rušenje betona s ceno jackhammerja

Za rušenje betonskih konstrukcij in cene lahko spreminjamo!

To je res, ker je končna številka vedno odvisna od kompleksnosti predmeta. Strinjam se, da je ena stvar porušiti konkretno razdelitev in še nekaj drugega, da bi dosegli, na primer, razstavljanje posode iz litega železa z genojem, prekrito s betonom.
  Rušenje betona s ceno jackhammerja

Odstranitev trakove osnove

Trak temelj - vrsta temeljev, ki je zaprta zanka iz betona ali armiranega betona. Položi se pod vse nosilne stene stavbe, s čimer se enakomerno porazdeli težka obremenitev stavbe na tleh vzdolž celotnega oboda. Razstavljanje traku temelj lahko izvedemo s konvencionalno udarno metodo in brezstopenjsko metodo, opisano zgoraj, z uporabo armiranega betonskega prekinjevalca.
  Rušenje betona s ceno jackhammerja

Razstavljanje dela. Demontažna cena

Kaj je razgradnja? Če nameravate kaj spremeniti v stanovanju, pisarniškem prostoru, hiši, najprej se te ali druge strukture, obrnjene obloge in oprema odstranijo, zlomijo, odstranijo. V ta namen se opravlja rušenje. Ponovna izgradnja stanovanja ali hiše bo nujno zahtevala demontažo. Napačno je domnevati, da se bo kdo na prvi pogled spopadal s tako preprosto zadevo. Dejansko je treba demontažna dela izvajati tako, da okolje ne trpi in vse, kar se ne bo spremenilo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty