wtorek, 13 listopada 2018

Vrste zunanjih domov

  Vrste zunanjih domov

Zunanji zaključek hiše: kakšna mora biti sodobna fasada

Sodobna oseba navaja kar nekaj zahtev za dokončanje zunanjih sten hiše, vendar ni tako veliko osnovnih - jih lahko štejemo na prste ene roke. Te zahteve veljajo kot osnova za sedanje zaključne materiale, ki jih zagotavljajo na en ali drug stopnji. Na splošno imajo skoraj vsi brez končnih materialov za fasado te lastnosti, kar nedvomno olajša izbiro - praviloma se sodobna oseba osredotoča izključno na videz, v ostalih pa na proizvajalca. Po eni strani je to dobro, toda po drugi strani ni povsem pravilno - morate imeti vsaj daleč idejo o tem, kaj namestite na fasadi, in ne samo, da sledite modi.
  Vrste zunanjih domov

Zunanji zaključek hiše: vrste

1. Sooča hiša z naravnim kamnom

Zaključne površine tega naravnega materiala, zlasti kamna, dajejo zgradbi eleganten videz, ki je pokazatelj bogastva, uspeha in odličnega okusa. Glavna prednost naravnega kamna je njena trajnost, moč, lepota. Soočanje s fasado hiše z naravnim kamnom je lahko bodisi trdno, ko je celotna fasada končana in delno, ko so le še nekateri elementi hiše obrnjeni.
  Vrste zunanjih domov

Prednji dekorativni omet za fasado hiše

Ta glavna vrsta obloge fasad hiš in se šteje za eno najstarejših. Sumerci so svoje hiše omakali tudi z gline, nato pa jih pobarali z okrom.
  Vrste zunanjih domov

Materiali za zunanjo notranjo dekoracijo do-it-yourself

Začnimo z materiali, ki se uporabljajo za zunanjost hiše, jih primerjamo po ceni in ugotovimo, kakšen učinek lahko dobimo v eni ali drugi obliki. Če razdelite materiale, uporabljene v skupine, ki imajo podobne lastnosti, vprašanje o tem, kako preoblikovati fasado, nima bogate izbire odgovorov, samo trije glavni razredi!
  Vrste zunanjih domov

Nekaj ​​o izgledu zgradb

Praviloma je razporeditev fasade slikarska dela ali namestitev vgrajenih sistemov. V prvem primeru izvajamo barvanje, omet ali fasado. Lahko ga prevlečete z že obarvano že pripravljeno mešanico ali pa barvno plast nanese na že pripravljeno površino.
  Vrste zunanjih domov

Obloga fasade z ometom

To je eden najstarejših načinov rafiniranja in izolacije fasade. Sodoben omet vam omogoča ustvarjanje teksturnih površin, ki jih lahko pozneje obarvate. Glavni namen ometa - poravnava sten. Danes se za te namene uporabljajo različne mešanice gradbenih materialov: cementno-peskovna malta, mešana mavca ali apnena malta. Zaščita zunanjih sten je precej dolgotrajen proces. Za popoln rezultat morate uporabiti mešanico primerne sestave in lastnosti.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty