niedziela, 18 listopada 2018

Visoke stavbe

Nosilne konstrukcije večnadstropnih stavb

Večstanovanjske stavbe se pogosto uporabljajo za podjetja, ki proizvajajo svetlobo, hrano, kemično industrijo, svetlobno tehniko in izdelavo instrumentov. Visoke stavbe primerjajo ugodno z nizkogradnjo objektov za znatno manjše površine stavb in dolžino inženirskih omrežij. Večstanovanjske stavbe se uporabljajo predvsem za gradnjo podjetij s sorazmerno lahkimi tehnološkimi napravami (do 2,5 tf / m2).
  Visoke stavbe

Delo na višini: orodje

Oseba skoro rahlo dviga na višino - z njim vzame le najbolj potrebno. Vzpon se izvaja s pomočjo posebnih blokov in protiutež, ki se gibljejo vzdolž stene objekta.

Kako izračunamo oceno?

S sklenitvijo pogodbe bo naročnik zagotovo strokovnjakom zagotavljal tehnično nalogo, ki bi kazala na cilje in cilje raziskave. Šele po skrbnem preučevanju tega dokumenta lahko strokovnjaki začnejo razvijati program dejavnosti in proračun. Izvedba dela zagotavlja široko "vilico" cen. Pri izračunu stroškov geodetskih del upoštevajte:
  Visoke stavbe

Koristi obodnih struktur

  • Hitrost namestitve;
  • Celoletna uporaba;
  • Enostavnost in enostavnost namestitve;
  • Pomanjkanje mehanizmov dviganja;
  • Dobičkonosnost in preprostost zaščitnih modelov;
  • Zmanjšanje stroškovno učinkovite strani projekta;
  • Požarna odpornost;
  • Prijaznost do okolja;
  • Visoka stopnja toplotne in zvočne izolacije;
Treba je omeniti raznolikost rešitev za notranjo postavitev okvirno-monolitnih struktur. Oblikovanje sten na podlagi okvirja lahko prihranite do 10% uporabne površine.
  Visoke stavbe

Kovinska konstrukcija

Severozahodna tovarna kovinskih konstrukcij (SZZMK) se že dolgo uspešno ukvarja z načrtovanjem, proizvodnjo, gradnjo kovinskih konstrukcij za različne namene in stopnje zahtevnosti. Proizvodnja kovinskih konstrukcij za gradnjo montažnih zgradb se izvaja s pomočjo varjenih spojev s polavtomatskimi napravami. Jeklene konstrukcije so trajnejši in praktični materiali, še posebej v zadnjem času pa se pogosto uporabljajo.
  Visoke stavbe

IZMENJAVA IZKUŠNJE: znanstvene publikacije, knjige, diskusije, mnenja

Laboratorij za kovinske konstrukcije TSNIIS jih. V.A. Kucherenko (podružnica raziskovalnega in razvojnega centra za gradbeništvo OJSC) ima bogate izkušnje pri podpori namestitve edinstvenih objektov. V bistvu so to spektakularne strukture velikega razpona, kot so pokritost Grand Sports Arena v Luzhniki, ledena palača na Khodynki, Indoor Speedway Center v Kolomni in mnogi drugi.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty