poniedziałek, 19 listopada 2018

Luksuzni domovi v predmestju

  Luksuzni domovi v predmestju

Soglasje k obdelavi osebnih podatkov odjemalcev - posameznikov

Uporabnik z oddajo prošnje na spletnem mestu https://www.kalinka-realty.ru na enega od naslednjih načinov: naročanje na glasilo, pošiljanje obrazca za povratne informacije, klicanje ali drugače sprejemanje pogojev tega soglasja za obdelavo osebnih podatkov (v nadaljnjem besedilu: "Soglasje").
  Luksuzni domovi v predmestju

Posestva za prodajo

Prodaja elitnih primestnih nepremičnin - eno od področij dela agencije Soho Estate. Razkošno in udobno dvorišče zunaj metropole vam bo omogočilo, da pobegne iz mestnega vrveža, hkrati pa zagotovite vse prednosti civilizacije in sposobnost, da v vsakem trenutku hitro pridete v prestolnico. Nakup luksuznih primestnih nepremičnin - pomeni zagotoviti udobno življenje in dostojno okolje za sebe in vašo družino.
  Luksuzni domovi v predmestju

Kupite elitno hišo v Moskvi ali Moskvi

Agencija za nepremičnine Apple ponuja pomoč pri nakupu elitne hiše izven mesta ali v Moskvi. Osebni svetovalec bo izbral za vas donosno stanovanjsko možnost, ki bo ustrezala vsem zahtevam za idealno lastnost.
  Luksuzni domovi v predmestju

Elite hiše Kievskoye Highway

Želite kupiti luksuzno hišo na avtocesti Kijevu? Nudimo vam največje možnosti za dosego. Premium hiše v bližini Kievka niso neobičajne, vendar je število ponudb nekoliko manjše kot na tako prestižnih območjih kot New Riga in Rublevka. Tukaj, vzdolž avtoceste Kijeva, lahko najdete hišo velikega območja in atraktivno arhitekturo ob reki, ob gozdu - v prijetnem tišini in prijetnem kraju za življenje. Avtocesta pripada avtocestam regije Moskve, s katerimi lahko hitro prideš do mesta. V njegovi okolici lahko kupite mestno hišo, stanovanje v primestnem LCD-ju in razkošno vilo. Mnogi uspešni poslovni ljudje izbirajo v korist ločene hiše v naselju.

Elite hiše v Moskvi

Glavna prednost odločitve o nakupu luksuznih vikend v moskovski regiji je priložnost, da živimo v ekološki čistem kraju blizu treh jezer in reliktnih gozdov. Na obrežju jezer so mesta za počitnice na plaži, pohodništvo in kolesarjenje, v bližini pa parki za aktivno preživljanje prostega časa.
  Luksuzni domovi v predmestju

Elite hiše v Moskvi

Ena od specializacij naše agencije je prodaja luksuznih hiš v regiji Moskvi. Uporabite pomoč strokovnjakov za nepremičnine, ki vas bodo našli na idealni lokaciji na območju z odlično prevozno povezavo, na precejšni razdalji od industrijskih objektov, v vasi z dobro razvito infrastrukturo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty