piątek, 23 listopada 2018

Krajinsko obalno območje

  Krajinsko obalno območje

9.3. Krajinsko obalno območje

V mejah obalnih zaščitnih trakov je skupaj z uveljavljenimi omejitvami prepovedano pluti zemljišče, odlagati odlagališča iz erodiranih tal, pasejo domače živali in organizirati poletne tabore in kopališča zanje.

Faze dela pri urejanju krajine

Celoten proces je razdeljen na dve fazi. Prvič, specialist, ki je šel na spletno mesto predlaganega dela, zbira informacije, potrebne za oblikovanje načrta za sajenje. Pri tem se upošteva sestava in narava tal v območju in smer prevladujočih vetrov. Ni nič manj pomembno, da bi ocenili posebnosti reliefa, saj je v fazi izdelave del na izboljšanju ozemlja mogoče narediti potrebne spremembe. In, seveda, se pogovarja o osebnih željah s stranko in njegovimi družinskimi člani.
  Krajinsko obalno območje

Obseg dela na obalni pokrajini

Treba je začeti z integriranimi ukrepi za zaščito bank, ki bodo varovali pred poplavami, erozijo in mehanskimi poškodbami na ozemlju in šele nato nadaljevali z vprašanjem izboljšanja pokrajine. Po tem bodo strokovnjaki podjetja Bereukourepleniye-PVC LLC pomagali pri izvajanju kakovostnega in najučinkovitejšega. Ta storitev je pomembna za lastnike in najemnike obalnih zemljišč, ki uporabljajo ozemlje za organiziranje poletnih kavarn ali rekreacijskih površin. Zasnovan pristop k pripravi travnikov, ekskluzivnim možnostim za tlakovanje, zunanjo razsvetljavo, ki je premišljena do najmanjših podrobnosti, in namestitev arbov nikakor ni popoln seznam naših storitev.
  Krajinsko obalno območje

Čiščenje in čiščenje vodnega območja in vodovarstvenih območij iz gospodinjskih odpadkov in plavajočega onesnaževanja.

Območja varstva voda so v bližini vodnih območij naravnih in umetnih vodnih teles (rek, jezer, rezervoarjev ipd.), V katerih je določen poseben način uporabe, da se prepreči onesnaževanje, onesnaževanje, izčrpanost in utrjevanje vodnih objektov, ohranitev habitatov živali in rastlin svet, ki zagotavlja naravni in rekreativni potencial, figurativni kompozicijski prostorski izgled mesta.
  Krajinsko obalno območje

Seznam gradnje, rekonstrukcije, remonta in popravila avtocest regionalnega ali medobčinskega pomena Krasnodarskega ozemlja, ki so opravili postopek javnega razpisa od 1. junija 2017

  Krajinsko obalno območje

Gosadmtekhnadzor nadaljuje "beach" racije na moskovski regiji

Po rezultatih inšpekcij, opravljenih na severu regije, so bile kršitve odkrite samo na plažah okrožja Solnechnogorsk in mestnem okrožju Mytishchi.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty