czwartek, 22 listopada 2018

Notranja ureditev zasebne hiše

Notranjost zasebne hiše pred in po popravilu

Najpogostejši problem majhnih zasebnih hiš je pomanjkanje prostega zraka v vesolju. Razlog za to so lahko majhna okna, preveč svetla zadušna barvna shema, masivno pohištvo, zavese itd. Ko ste izkoreninili ta vzrok, lahko notranjost zasebne hiše postane bolj svobodna in elegantnejša.
  Notranja ureditev zasebne hiše

Moderna zasnova zasebne hiše - splošni trendi leta 2016

Trenutna stopnja razvoja stanovanjskega oblikovanja lahko imenujemo obdobje kombinacije nasprotij. Uživamo v priročnosti, ki jih predstavljajo nove sodobne tehnologije, vendar nas tudi zamujajo narava in preprosto udobje, ki daje starševskemu domu. Enako nas občuduje razkošje klasičnih slogov - baročni, rococo, imperij itd. - in navdihujoča izraznost minimalizma. Naučili smo se videti lepoto v grobem industrijskem slogu in namesto skrivanja industrijskih elementov stanovanja smo začeli poudarjati svoje vintage in romantične dekor.

Notranjost soba s kaminom: udobje pri utripanju ognja

Ogenj kamina lahko osebo pozabi na zaskrbljenost, očisti njegov um. Zato so kamini vgrajeni v hišah ali celo v apartmajih, ki hiši prinašajo pravo udobje.

Umetniške tehnike, ki tvorijo notranjost hiše

Izbira arhitekta za ustvarjanje sodobne notranje notranjosti, kupec išče nekoga, ki lahko kreativno in profesionalno premaga trg, predlaga funkcionalno rešitev in svetel ustvarjalni projekt, tudi če zahteva resna vlaganja. Kompleksen in skrben proces ustvarjanja notranjosti doma se začne z območjem in določa sestavo postavitve. Ena glavnih nalog arhitekta je doseganje harmonije pri urejanju notranjih prostorov.
  Notranja ureditev zasebne hiše

Zakaj bi šel v studio Atelier?

Pristop k oblikovanju zasebne hiše je treba obravnavati resno, saj je to kraj, kjer boste preživeli večino časa. Okoljski prostor vpliva na dobro počutje in razpoloženje osebe. Gotovo ste opazili, da če vam položaj ni všeč, se stvari počasi počnejo in ustvarjalna energija je skoraj izčrpana.
  Notranja ureditev zasebne hiše

Country house design

Raznolikost razporeditev hiš v državi se zelo razlikuje od standardnih rešitev za običajne stanovanjske komplekse. Dodatna značilnost oblikovanja hiš je prisotnost več nadstropij. Prvotno postavljene arhitekturne značilnosti, kot so geometrija hodnikov, spalnice, dnevne sobe in kopalnice, nalagajo omejitve pri izbiri slogovnih rešitev za celotno notranjost in takoj postavijo določeno konceptualno vzdušje.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty