wtorek, 26 grudnia 2017

Stropna mavčne plošče

  Stropna mavčne plošče

Duplex mavčne plošče

Dvostopenjski stropi dajejo prostor večji prostornini in vam omogočajo, da spremenite obliko sobe, ki je dobesedno prepoznavna, zaradi česar je notranjost bogata in elegantna. Kompleksnost in quirkiness stropne strukture je odvisna samo od vaše domišljije! Takšne zgornje meje so predvsem očarljive in pritegne pozornost gostov!
  Stropna mavčne plošče

DIY strop popravilo

  • Če po nekaj časa potrebujete dodatno popravilo stropa, ni potrebno spreminjati celotne konstrukcije, je vsak modul enostavno zamenjati ločeno.
  Stropna mavčne plošče

Masovne rešitve za kuhinjo ↑

Kuhinja je pomemben del vsakega stanovanja, ki zahteva skrben pristop k oblikovanju stropa. Dobra in pravilna osvetlitev te sobe, zlasti delovnega področja, je izredno pomembna. Priporočljivo je upoštevati in nadzirati svetlost svetlobe, da dosežete optimalno udobje, medtem ko je v kuhinji. Ta funkcija vam bo omogočila preprosto organiziranje romantičnega večera s svojim sosedom.
  Stropna mavčne plošče

Duplex mavčne plošče

Zaradi teh zgornjih meja lahko zelo spremenite sobo, ker se bo dobesedno ne bo prepoznal! In notranjost bo izšla zelo rafinirana in izvirna, okrašena s stropom iz kartona iz gipsa, in z dveh nivojev. Kako bo zapleten ali bizaren vaš strop - odvisno le od tega, kako je vaša domišljija raznolika.
  Stropna mavčne plošče

Različne možnosti oblikovanja

Obstaja veliko možnosti, da izberete pravi strop za vašo dnevno sobo. Preprosto ga morate poiskati v odprtih prostorih omrežja tako, da v iskalno polje vnesete »zgornja meja suhih zidov v dnevni sobi«.
  Stropna mavčne plošče

Enovrstne zgornje meje iz skupine podjetij - preprostost, lepota in individualnost

Mavčne plošče so optimalno primerne za sobe z majhno višino stropa. Različni dodatni modeli zmanjšajo velikost sobe in možnost za dokončanje Ledgerja z enim nivojem bo najboljša rešitev v tej situaciji. Zahvaljujoč uporabi običajnih suhih zidov, površina stropa je gladka, brez dodatnih naporov, prav tako pa je tudi odlična izolacija zaradi hrupa sosedov. Vgradnja suhih zidov za enostopenjski strop je precej preprosta, brez pomoči strokovnjakov. Zgornja meja GKL nudi odlične možnosti za oblikovanje. Poleg ustvarjanja drugačnega dekorja na stropni površini, z zasnovo z enim nivojem Ledgerja, lahko poskusite z osvetlitvijo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty