środa, 4 kwietnia 2018

Odstranitev cene talne plošče

Demontaža talne plošče v Moskvi

Visokokakovostno in varno demontažo talnih plošč je nemogoče brez upoštevanja konstrukcijskih značilnosti ter imenovanja stavb in objektov. Vsak proces demontaže talne plošče spremlja tehnološki zemljevid delovnega zaporedja. Naši strokovnjaki izdelujejo tehnološki zemljevid, ki upošteva posamezne značilnosti vsakega predmeta.
  Odstranitev cene talne plošče

Cena za demontažo talnih plošč

Vsako popravilo se začne z razstavljanjem, gradbena dela zahtevajo določeno znanje, izkušeno osebje, razpoložljivost posebnih orodij in opreme.
  Odstranitev cene talne plošče

Zaporedje demontaže talne plošče:

  • Določena je natančna postavitev v armaturno ploščo, določajo se glavne armaturne palice;
  • Betonske plošče so uničene vzdolž palic v črtah, širine od trideset do štirideset centimetrov. Uničenje betona se izvaja s pomočjo vlačilcev, ojačitev pa se razreže z rezalnikom ali mlinčkom;
  • Demontaža nosilnih nosilcev se izvaja s podobno tehnologijo;
  • Montaža so nameščena;
  • Odstranjena oprema.
Demontaža betonskih plošč se lahko izvede z navzkrižno ali vzdolžno metodo:
  Odstranitev cene talne plošče

Najučinkovitejša tehnologija razstavljanja tal

To je brez dvoma diamantno rezanje. Zahvaljujoč uporabi sodobne opreme, diskov, krone, ki se obdelujejo z diamantno prevleko, se demontaža talnih plošč hitro in brez vibracij obremenjuje na stavbi. Kaj to pomeni? Ko gradivo uniči vlačilec, se vibracije orodja prenesejo na celotno zgradbo hiše, zaradi česar se lahko razpoke pojavijo v stenah in stropih. To je zelo nevarno za stavbo, saj je njegova moč in zanesljivost znatno zmanjšana.
  Odstranitev cene talne plošče

Kako izračunati stroške namestitve

Vgradnja talne plošče, katere cena je precej visoka, je namestitev monolitnih armiranobetonskih izdelkov iz armiranega tipa. Imajo posebne luknje okrogle oblike, ki so razporejene vzdolžno. Ta zasnova je primerna za stavbo, kjer ni agresivnega okolja, pri čemer so indikatorji vlažnosti in temperature zraka normalni.

Delno in popolno rušenje betonskih žarkov

Delna ali popolna demontaža betonskih podov zahteva nakit, skladnost z varnostjo objekta, uporabo posebnih podpor in opreme. V primeru delnega rušenja betonskih predelov, gredo se odstrani fragment, kar zahteva ustrezno uporabo vlečne opreme in posebnega orodja za nenadzorovano demontažo stropa.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty