czwartek, 21 lutego 2019

Linolejska reklama za zdravstvene ustanove

  Linolejska reklama za zdravstvene ustanove

Talne obloge za zdravstvene ustanove

V zadnjih letih se zaradi naraščajočega števila visokotehnoloških pripomočkov na področju medicine postaja vprašanje pravilne izbire talne obloge na področju zdravstvenega varstva vse bolj akutno. Poleg zagotavljanja normalnega delovanja opreme je treba ustvariti udobno in varno vzdušje, ki je nujno za paciente za hitro okrevanje.
  Linolejska reklama za zdravstvene ustanove

Linolej za zdravstvene ustanove - zanesljiv in vzdržljiv premaz

Linolej za zdravstvene ustanove bi moral imeti visoko stopnjo odpornosti proti obrabi in življenjski dobi, in seveda edinstven dizajn, ki pomaga pri ustvarjanju prijetne in domače notranjosti. Posebno priljubljen je komercialni linolej, primeren za talno ogrevanje ter za pisarne in skladišča.
  Linolejska reklama za zdravstvene ustanove

Linolej v pisarni glavnega zdravnika

Kot je znano, mora biti urad vodje zdravstvene ustanove neoporečen. Zato lahko v pisarni glavnega zdravnika položite linolej, ki združuje takšne lastnosti, kot so lepota parketa, modularnost talne ploščice in izredna praktičnost laminata.
  Linolejska reklama za zdravstvene ustanove

Imamo rešitve za katero koli zdravstveno ustanovo!

  • Bolnišnice
  • Dispensaries
  • Klinike
  • Sanatoriji
  • Bolnišnice
  • Medicinski centri

Prepričani smo, da bo uporaba sodobnih izkušenj in tehnologije okrepila vzdušje v sodobnem medicinskem objektu.

Za nas tla niso le material na tleh. To je pomemben del notranje opreme, ki neposredno vpliva na osebo: proces okrevanja bolnikov in učinkovitost zdravstvenega osebja.
  Linolejska reklama za zdravstvene ustanove

Kjer uporabljate komercialni linolej

Ta vrsta premaza je namenjena namestitvi v prostore z visoko stopnjo sposobnosti na prostem: upravne zgradbe, pisarne, trgovske dvorane, izobraževalne in javne ustanove, športni klubi, zdravstveni domovi. Glede na obseg linolejskih komercialnih je razdeljen na vrste:
  Linolejska reklama za zdravstvene ustanove

Heterogeni komercialni linolej, homogen za pisarne, šole, upravne in zdravstvene ustanove

Običajni gospodinjski linolej, položen na tla, recimo v nakupovalnem centru ali v sprejemni sobi v bolnišnici, bo v enem letu pridobil zelo nepopustljiv pogled, saj ni namenjen visokim obremenitvam. Za te prostore najprimernejši material bo ena izmed vrst komercialnih linolejev, veliko bolj odporna na abrazijo in druge negativne dejavnike. Opredelitev "komercialnih" ne pomeni, da je ni mogoče uporabiti v stanovanjskih območjih. Nasprotno pa bodo tla v stanovanju ali hiši, prekritih s komercialnim linoletom, trajala večkrat daljša od obdobja, ki ga je določil proizvajalec, saj bo raven obremenitve na njih tukaj precej manjša.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty