poniedziałek, 18 lutego 2019

Ogrevanje fasade tehnonikola

  Ogrevanje fasade tehnonikola

Izbira toplotne izolacije za različne vrste fasad

->

Izbira toplotne izolacije za različne vrste fasad

Ni dvoma, da je gradnja sodobnih stavb nemogoča brez uporabe izolacijskih fasadnih materialov. Prispevajo k ohranjanju udobne temperature in vlažnosti v prostoru, zmanjšujejo debelino sten in znatno zmanjšajo obremenitev na temelju. Glavno vprašanje, ki se pojavi pri izbiranju izolacijskih materialov, je vprašanje, povezano z merili za izbiro. Katere so potrebne značilnosti materialov v določenem fasadnem sistemu?
  Ogrevanje fasade tehnonikola

Osnovna pravila za namestitev mineralne volne Rocklight

Toplotni izolator se uporablja pri izolaciji goveda in ravnih streh, tal in podstrešnih tal, pri izdelavi prezračevanih fasad za tratenje itd. Grelec TechnoNIKOL Rocklight ima odlične lastnosti in sedaj si podrobneje ogledamo pravila za vgradnjo grelnika Rocklight na streho in fasado.
  Ogrevanje fasade tehnonikola

Bolje je izolirati fasado opečne hiše

Za zunanjo izolacijo zidov opeke lahko uporabite navadno in ekstrudirano polistirensko peno. Prednosti tega materiala so nizka toplotna prevodnost in enostavnost vgradnje. Toda hišne stene po prekritju s polistirno peno zaustavijo "dihanje", ker material ne dopušča vlage. Potrebno bo dodatno prezračevanje podstrešja in kleti zasebne hiše.
  Ogrevanje fasade tehnonikola

Uporaba izolacije za stene hiše pod fasado

Vgradnja izolacije za stene zunaj zgradbe lahko bistveno poveča svojo tehnično zmogljivost. Način toplotne izolacije bo odvisen od vrste obloge - prezračevan, pod ometom, pod stranico ali opeko. Montaža fasadne izolacije se izvaja na letvi. Upoštevati moramo tudi plast hidroizolacije, da zagotovimo prijavljeno življenjsko dobo.
  Ogrevanje fasade tehnonikola

Značilnosti uporabe polistirenske pene

Obseg gradbenega materiala je širok. Ker polistiren ima odlične toplotne izolacijske lastnosti, vzdržljivost, nizko ceno, enostavnost predelave, se kot embalaža in izotermična embalaža uporablja kot pripomoček za pridobivanje vzgona kot material za modeliranje, oglaševanje in litje. Poleg tega se aktivno uporablja v kmetijstvu in gradbeništvu.
  Ogrevanje fasade tehnonikola

Tehnologija uporabe mokrega fasadnega sistema. Glavne faze

1. Priprava baze. Vgradnja izolacijskega sistema / vgradnja ometnega sloja se mora začeti šele po namestitvi strehe, namestitvi oken in vrat. Pred namestitvijo sistema je treba osnovo preveriti za navpična odstopanja in skupno ravnino. Če je potrebno, površino poravnajte z mešanico fasadnega ometa. Odstranite luske, razpokane dele fasade, očistite fasado plesni, gliv in osvetlitev. Stene fasade obdelajte s premazom v 1-3 slojih, da zmanjšate absorpcijo baze.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty