czwartek, 28 lutego 2019

Namestitev oken in vrat

  Namestitev oken in vrat

Tolerance samoregulativnih organizacij niso potrebne:

  • Za izdelavo in montažo plastičnih oken in vrat iz PVC ;
  • Zamenjati lesena okna in okenske police s plastičnimi;
  • Za tesnjenje spojev med stenami in plastičnimi okni ali vrati.
  • Za obloge okenskih oken s plastičnimi ploščami;

SRO odobritev za vgradnjo plastičnih oken na gradbene objekte

Pridobitev SRO v kompleksne objekte je potrebna zaradi dejstva, da med večjimi popravili ali gradnjo delavci namestijo tehnološke strukture za namestitev plastičnih oken. Ta vrsta dela je vključena v seznam naloga Ministrstva za regionalni razvoj št. 624.
  Namestitev oken in vrat

Postopek montaže plastičnih vrat

Tako namestitev plastičnih oken in namestitev plastičnih vrat izvajajo profesionalne ekipe podjetja Alvin v primernem času za kupca, obsežna naročila pa običajno namestijo dve ali več ekip, opremljenih z vsemi potrebnimi orodji in materiali. Pri pristopu k montaži ne vidimo razlike med okenskim ali PVC vratom - vsi nameščeni izdelki Alvin so zanesljivi, funkcionalni in trajni v smislu, ki znatno presegajo garancijske stroške. Poleg tega izvajamo popolno tehnično in svetovalno podporo za nameščene okenske in vratne enote tako v času garancije kot ob koncu garancije za sklenjene kratkoročne in dolgoročne pogodbe.
  Namestitev oken in vrat

Merjenje in naročanje oken

Podrobneje razmislimo o merjenju okna v odprtem oknu brez zunanje četrtine (vrsta opek, ki štrli v notranjost okenskega odprtina na zunanji strani stene), nato pa navaja značilnosti nestandardnih situacij.
  Namestitev oken in vrat

Pravilna namestitev plastičnih oken

Dolga življenjska doba in zanesljivost plastičnih oken sta zagotovljena ne samo z uporabo visokokakovostnih certificiranih materialov pri njihovi proizvodnji, ampak tudi zaradi skladnosti z vsemi gradbenimi kodami in ustreznimi državnimi standardi med montažo (predvsem GOST 30971-2002 in GOST R 52749-2007). Z ustrezno skrbjo po oknih po namestitvi nikoli ne boste imeli težav z njimi. Poleg tega imate priložnost, da podaljšate garancijo do 10 let in živite mirno, ne da bi razmišljali o tem, kaj se lahko zgodi z vašimi okni.
  Namestitev oken in vrat

Vgradnja vrat in oken kopeli

Za učinkovitejše zadrževanje toplote so okna in vrata kopališča manjši kot v stanovanjskih predelih. S pragom višine 15 cm - 20 cm, višina vrat sama od tal ne sme biti večja od 160 cm -180 cm, širina vrat pa od 65 cm do 80 cm.
  Namestitev oken in vrat

Okna in vrata v stanovanju in hiši

V tem poglavju so navodila za namestitev, zamenjavo in popravilo oken in vrat. Tudi tako zapleteno delo je mogoče opraviti neodvisno, če preučujete pravilno namestitveno tehnologijo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty