środa, 27 lutego 2019

Oblikovanje enosobnega apartmaja 40 m2 m

  Oblikovanje enosobnega apartmaja 40 m2 m

3. Oblikovanje dvosobnega stanovanja na površini 40 m2 - fotografija in načrt

Če je bila v predhodni zasnovi enosobnega apartmaja 40 m2, je bila izbira v korist velike kuhinje in kopalnice, tukaj v korist prostorne spalnice. Vendar pa, kot vidite, je bila med dvorano in posteljo tudi stekleno pregrado, tako da je bila hiša videti prostorna in svetla. In mimogrede so v tej zasnovi apartmaja imeli pomembno vlogo tudi modne geometrijske ploščice!
  Oblikovanje enosobnega apartmaja 40 m2 m

Notranja dekoracija majhnega apartmaja

Večina od nas ne bo vedno mogla samostojno razmišljati skozi notranjost enosobnega stanovanja pravilno, pogosto pa se morajo obrniti na pomoč profesionalnih notranjih studiev. To še posebej velja za razvoj projekta, saj je zelo težko združiti vse funkcije v majhnem prostoru. Majhen apartma mora imeti rekreacijsko površino, delovno površino, prostor za obroke, otroško površino in obenem mora biti prostor za vsakogar majhen! Ni lahka naloga... Ampak vam ni treba skrbeti, dal bom veliko nasvetov in pravil o ureditvi in ​​popravilu majhnega stanovanja, ki bo predmet občudovanja drugih.
  Oblikovanje enosobnega apartmaja 40 m2 m

Notranjost studio apartma - udoben in prostoren

Studio je idealna rešitev za lastnike majhnega apartmaja. Združite sobo s kuhinjo, dobite dodaten prostor. Res je, za to boste morali raztrgati steno, ki ločuje ta dva prostora, na mestu, kjer lahko namestite prozoren zaslon, vrata z drsnimi vrati ali pultom.
  Oblikovanje enosobnega apartmaja 40 m2 m

Projektni projekt enosobnega apartmaja 40 m2 M

Projektni projekt tega majhnega apartmaja je bil izdelan za zelo gostoljubno starejšo hosto, naš studio pa je imel nalogo, da ne le ustvarjamo funkcionalnega prostora, temveč tudi na omejenem območju, da bi organizirali prostorno dnevno sobo, ne da bi poškodovali praktičnost drugih prostorov stanovanja.
  Oblikovanje enosobnega apartmaja 40 m2 m

Stanovanje 40 m2 M. s spalnico

V notranjosti majhne spalnice se srebrna barva raztopi z občutljivimi odtenki iz tekstila. Podoba balerine, ki jo oddajajo slike, poudarja lahkotnost in težo kompozicije, kar je bistveno za ženske notranjosti.
  Oblikovanje enosobnega apartmaja 40 m2 m

Zasnova apartmaja 38 kvadratnih metrov. v tipični hiši, seriji KOPE (studio Aiya Lisova Design)

Kombinacija belih, sivih in toplih bežnih odtenkov je omogočila sproščeno, mirno vzdušje. Dnevna soba ima dve coni. V bližini okna je velika postelja, pred katero je TV-plošča na nosilcu nad visokim ozkim prsnim košem. Uporablja se lahko v smeri majhnega sedeža s kavčem in mizo, ki je naglašena s preprogo obarvano preprogo tla v bež in se nahaja v hrbtni strani sobe.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty