środa, 13 marca 2019

Navodila za namestitev mehka streha

  Navodila za namestitev mehka streha

Priprava strešne osnove za vgradnjo

1. Naprava za dekoriranje pod skodlami

Na podlago so mehek ploščice postavljene precej stroge zahteve. To mora biti togo, trdno in enakomerno (razlike v višini ne smejo biti večje od 1-2 mm). Krupnoshchitovoy tla je položen z vrzeljo šivov, za njegovo pritrditev z uporabo samoreznih vijakov ali brušenih nohtov. Pri nameščanju lesenega tla morate pozorni na drobce letnih obročev in položiti material, tako da so obrnjeni navzdol. Če se montaža osnove OSP-3 ali vezanega lesa opravlja v hladni sezoni, med pločevinami pustite razmik 3 mm. To se bo izognilo deformaciji tla med toplotno širitvijo materiala poleti.
  Navodila za namestitev mehka streha

Ali je mogoče položiti skodle s svojimi rokami?

Fleksibilna ploščica je praviloma izdelana iz steklenih vlaken, na kateri se od dveh strani uporablja sloj bituminoznega materiala. Na sprednji strani so skodle prekrite z mineralnimi materiali, kot so bazaltne obloge, ki zaščitijo ploščice pred mehanskimi in vremenskimi vplivi ter ustvarijo čudovit videz. Na notranji strani pločevinke je samolepilni sloj, ki olajša namestitev, premaga vetrne obremenitve in poveča tesnost.
  Navodila za namestitev mehka streha

Namestitev ploščic v težko dosegljiva mesta

Posebna pozornost in nadzor zahteva namestitev mehke strehe v območjih, ki mejijo na steno ali dimnik, v območju odprtin za polaganje cevi in ​​komunikacij na strešnem grebenu. Neupoštevanje tehnike namestitve na teh mestih lahko poškoduje tesnost in izgled prevleke.
  Navodila za namestitev mehka streha

4. Poraba adhezive mastike Fixer

  • konca strehe, prekrivanje materiala obloge - 100 g / m. n;
  • tesnjenje dodatkov - 750 g / m. n;
  • namestitev talne preproge - 400 g / m. str.
Plastika ne sme presegati 1 mm. Pripravljenega razredčila ni priporočljivo razredčiti s prekomerno količino posebnih topil, sicer lahko pride do mehurja in kapljanja na končnem premazu.

Kaj je ploščica s šilavico?

Torej, najprej se ukvarjamo s koncepti, da bomo jasnejši, kaj bomo razpravljali v nadaljevanju. Torej, osnova ploščice Shinglas je steklena vlakna, ki strešnemu materialu zagotavlja dovolj elastičnosti in gostote. Jasno je, da parameter elastičnosti neposredno vpliva na prožnost ploščice, končna kakovost izdelka pa je odvisna od gostote.
  Navodila za namestitev mehka streha

Vrste sodobnih materialov za prevleke

S pomočjo valjanih materialov s sintetično podlago z dvostranskim bitumenskim premazom se najpogosteje izvaja naprava ravnih streh. Valjčni premaz ima visoko odpornost proti vlagi in hlapi. V zadnjem času je bil glavni rubelj ruberoiden, vendar ima več pomanjkljivosti, kot so:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty