niedziela, 10 marca 2019

Kako pritrditi podnožje na betonsko steno

  Kako pritrditi podnožje na betonsko steno

Kako pritrditi talno podnožje na betonsko steno

V članku Kako izbrati podstavek za svojo sobo? Spoznali smo se s talno ploščadjo: naučili smo se, za katere talne obloge je potrebno izbrati eno ali drugo možnost, smo se malo pogovarjali o posebnostih pritrditve podstavka in o tem, na kar bi morali biti posebej pozorni pri nakupu. Zdaj pa ste končno pridobili tisto, kar ste iskali. Čas je, da se naučimo, kako popraviti podnožje v sobi brez pomoči, to je z lastnimi rokami. Ker obstaja veliko vrst ploščadi in vsak zahteva svoj pristop, bomo izbrali enega izmed njih, najpogostejšega, in sicer, bomo govorili o pritrditvi pokrova s ​​furnirjem s samoreznim vijakom na betonsko (ali opečno) steno.

Namestitev lesene plošče

Namestitev lesene obloge je zadnji korak pri popravilu talnih oblog. Toda brez osnovnih gradbenih spretnosti je namestitev lesene plošče preprosto nemogoča. Navsezadnje polje ni plastično in delo z njim je precej zapleten postopek. Zato se danes ne samo naučimo, kako popraviti leseno podnožje, temveč tudi v vizualnih slikah natančno preučiti vse podrobnosti tega postopka.
  Kako pritrditi podnožje na betonsko steno

Kako izbrati barvo podstavka

Morda je najpomembnejša pri nakupu podnožja izbira njegove barve. Pri izbiri barve podstavka v trgovini zaradi razlik v barvni temperaturi svetlobnih virov se je zdelo, da barva plošče, ki ustreza tlemi in stenami, morda ni enaka senci. Zato, pobiranje barve, bi morali zgrabiti kos ozadja in talne obloge v trgovini, ki ga postavite na ploščo za ploščo, kar bo izbira veliko lažje. Če so stene ali tla pobarvane z barvo, potem jih je treba pri barvanju za vzorčenje natisniti majhen kos debelega papirja ali vezanega lesa, še posebej pri izbiri barve podstavka.
  Kako pritrditi podnožje na betonsko steno

Kako pritrditi podnožje na betonsko steno

Končni trenutek dokončanja zgrajene hiše ali stanovanja je pritrditev podnožja na tla ali steno. Njihova naloga je, da skrijejo vrzeli ali žice, če obstaja kabelski kanal. Kako pritrditi podnožje na betonsko steno je mogoče razumeti tako, da določimo material, iz katerega je izdelan. Poleg tega se upošteva vrsta stenskega pokrova ali tla prostora, na katero bo pritrjen.
  Kako pritrditi podnožje na betonsko steno

Kako pritrditi podnožje na betonski zid: lastnosti in metode pritrditve

Podstavek na stičišču stene s tleh dopolnjuje notranjost prostora. Vsakdo, ki opravlja popravila, se zanima vprašanje: kako pritrditi podnožje na betonsko steno?
  Kako pritrditi podnožje na betonsko steno

Material za ploščice za pritrditev na tla

Za začetek je pomembno določiti, katera površina bo pritrjena. Obstajata dve možnosti: na tla ali na stene. Izbira je odvisna od značilnosti sten in materiala, izbranega za podno podnožje.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty