piątek, 15 marca 2019

Lepljenje suhega zidu na steno

  Lepljenje suhega zidu na steno

Trije načini lepljenja suhega zidu na steno

Nazadnje, odmor, čeprav pijemo kavo in imamo ugriz, popravila so tako naporna in v ničemer sploh še ni na ideji... Mimogrede, morate poiskati informacije o tem, kako lepiti suhomontažni zid na steno, sicer se je vse spontano pojavilo - ideja popravila spalnico in nekako obsedeno v glavi. Verjetno zato, ker nisem prišel do drugega presenečenja za svojega zakonca, je na službenem potovanju in se bo vrnila ravno na čas za njen rojstni dan.

Postopek lepljenja suhih zidov (brez frameless metode)

Površina je premazana, očiščena iz prahu, štrleči deli, označeni. Pripravljamo prvo serijo našega lepila. Vsak proizvajalec piše priporočila za redčenje lepila, zato skrbno preberite navodila na embalaži. Stopnjo pretoka določimo glede na nepravilnosti in gnetemo lepilo. Pripraviti je treba takoj, preden so zidovi ometani s suhim zidom, ker se hitro nastavi za približno pol ure.
  Lepljenje suhega zidu na steno

Kako lepiti drywall na steno

Torej, vsekakor vemo, da lahko na stene lepite suhozid, drugo vprašanje je kaj? Za lepljenje suhih zidov na steni se uporablja posebna suha mešanica Knauf-Perlfix (Perlfix). Ta struktura se razveže, kot lepilo za ploščice. Z doziranjem tega pearlfixa se doseže lepljenje lista suhega zidu na steno in istočasno njegovo poravnavo.
  Lepljenje suhega zidu na steno

Kako lepiti fiberglass

Včasih se v tem primeru uporablja lepilo za ozadje. Toda lepljenje s tem materialom ne bo najučinkovitejše - bolje je kupiti formulacije za steklena vlakna. Suhe mešanice vsebujejo škrob, in v zameno je daleč od popolnega držanja steklenih vlaken. Zato morate izbrati zmes z vsebnostjo PVA, samo v razredčenem stanju. Včasih se fiberglass lepi na kiti, vendar se lahko pojavi okvara, kot so pajčev pas ali zračni mehurčki.

Lepljenje suhih zidov na ravnih stenah

Najpreprostejši in najbolj ekonomičen v smislu porabe materialov je lepljenje mavčnih plošč na ravnih stenah. Ti vključujejo stene z razlike v ravnini, ki ne presega 5 mm. Kot lepilo je priporočljivo uporabljati univerzalni omet KNAUF-Fugen. Ta kit na osnovi gipsa s polimernimi dodatki ima visoko duktilnost in se lahko uporablja v precej tanki plasti.
  Lepljenje suhega zidu na steno

Tehnologija lepljenja GKL na steno

  • Priprava "osnov"
Na žalost je splošno mnenje, da ni smiselno, da veliko časa preživimo, če ga prinesemo v želeno stanje, če bo pozneje preoblikovano. Posledično bo material za zaključek zaprl vse razpoke, nepravilnosti, tako preprosto, da očistijo površino, nato pa pritrdite suho sito z lepilom na steno.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty