wtorek, 26 marca 2019

Obnova stare cene opeke

  Obnova stare cene opeke

Kako je obnovitev fasade?

Obnova opečne stene se lahko zahteva tudi v zaprtih prostorih in pred sprednjo stran stavbe. Če želite pregledati pomanjkljivosti opeke, ugotoviti vzroke za razpoke in jih odpraviti, bodo kvalificirani strokovnjaki, registrirani na spletnem mestu YouDo, prišli do vas ob dogovorjenem času.
  Obnova stare cene opeke

Stroškovni dejavniki

Pri izvedbi take vrste dela kot obnovo fasad se cena oblikuje na podlagi obsega in kompleksnosti nalog, izbire tehnologije in stroškov materiala. Ponovna vzpostavitev integritete in vizualne privlačnosti zunanjih sten stavb je nujen pogoj za zagotavljanje zanesljive zaščite strukture pred vremenskimi vplivi. Možno je zagotoviti visoko kakovostne premaze pod pogojem:

Vzroki za napake v zidarstvu

Poznavanje razlogov za uničenje opeke sten pogosto pomaga preprečiti te negativne pojave in zmanjšati stroške, povezane z popravilom. Eden od glavnih razlogov, ki skrajša življenjsko dobo zunanjega zidu, je penetracija vode zaradi poroznosti opeke. Z zamrzovanjem se voda razširi, kar povzroči uničenje opeke in cementne malte. Celovitost zidave lahko moti vibracije, ki jih povzroča delovanje nekaterih naprav ali bližina velikih transportnih arterij. Temperaturni padci imajo v tem pogledu tudi veliko negativno vlogo.
  Obnova stare cene opeke

Obnova opeke.

Opekline se lahko sčasoma zlomijo, najpogosteje pa zaradi slabe kakovosti malte. Kakorkoli, šivi med opeko je mogoče izpirati in vodo, pa tudi sesati pod vplivom drugih atmosferskih učinkov. Poleg tega lahko taka kršitev šivov kaže, da je bila pri polaganju opeke uporabljena slaba kakovost malte.
  Obnova stare cene opeke

Obnova zgodovinskih stavb

Poseben problem je popravilo fasade stavbe z zgodovinsko vrednostjo. Da bi prihranili denar, popravljamo stene hiš, ki sodijo v kategorijo starih, izvedemo z zamenjavo zgodovinskega apnenčastega sloja s cementnimi plastmi. Rezultat tega "popravila" - razpoke na sprednji strani hiše. Obnova fasade stare hiše zahteva drugačen, bolj temeljit in premišljen pristop in seveda uporabo ustreznih materialov.
  Obnova stare cene opeke

SPLOŠNA NAVODILA ZA UPORABO TERITORIALNIH ENOTNIH STOPNJE ZA POPRAVILNE IN RESTORACIJSKE DELE NA OBMOČJIH KULTURNE DEDIŠČINE TER-2001

UVOD

Cene ozemeljskih enot za popravila in restavratorska dela na območjih kulturne dediščine (v nadaljnjem besedilu TER-2001) za uporabo v Ruski federaciji so namenjene določanju stroškov neposrednih stroškov pri izračunu ocenjenih stroškov popravil in restavratorskih del na predmetih kulturne dediščine, pa tudi za popravila in restavratorska dela.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty