poniedziałek, 25 marca 2019

Utrjevanje granitnih plošč

  Utrjevanje granitnih plošč

Granit tlakovanje plošče

Granitne plošče so material, ki se uporablja za izboljšanje kvadratov, pločnikov in poti. Ta vrsta pokritosti je opazna po razumni ceni, nepretrganem delovanju in daljši življenjski dobi. Kljub različnim načinom polaganja, ki je znan po svoji enostavnosti, in tlakovanje ne traja veliko časa. Poleg tega granitne plošče najbolje poudarijo urbano krajino in okrasijo parcele na domačem trgu.
  Utrjevanje granitnih plošč

Polaganje granitnih plošč

Pri urejanju mestnih ulic se pogosteje uporabljajo granitne plošče. To je posledica večje hitrosti namestitve granitnih plošč kot tlakovcev. Poleg tega so tlakovanje plošče manj verjetno, da se premikajo in imajo večji operativni vir. V sezoni 2014 obstaja veliko pločnikov za pešce vzdolž glavnih ulic, poti in avtoceste. Moskva je bila položena z granitnimi tlakovci velikosti 300 × 900 × 100 mm. Takšne plošče tehtajo okoli 65 kg. in kljub navidezni preprostosti polaganja granitnih plošč, je njihovo polaganje natanko z enakimi šivi naloga, ki jo lahko opravljajo le strokovnjaki iz granitnih del.

Trpežne plošče: standardne in neformalne

Granit vam omogoča ustvarjanje zasebnih ali javnih ansamblov, ki se neprekinjeno prilegajo v katero koli pokrajino. Kombinacija kamna različnih razredov in tekstur, ploščic različnih oblik in velikosti, nam daje priložnost, da izberemo kompozicijo katere koli kompleksnosti in sloga. Klasičen tlak s sivim toplotno obdelanim granitom ali kompleksno sestavo ploščic svetlih barv. Ali pa mozaik ali plošča?
  Utrjevanje granitnih plošč

Standardne granitne tlakovanje plošče

Za tlakovanje kvadratov in ulic priporočamo nakup granitnih plošč pravokotne ali kvadratne oblike, ki segajo v velikosti od 200mm x 200mm do 600mm x 600mm. Zaradi velikih dimenzij (v primerjavi s tlakovci) so takšni izdelki hitro in enostavno nameščeni, kar vam omogoča znatno zmanjšanje časa dela na objektu. Vendar pa je treba spomniti, da imajo veliki bloki granita precejšnjo težo, zato je pred polaganjem potrebna talna površina osnove.

Granitne plošče za ulice, notranje in zunanje površine

Obrati plošče iz granita in marmorja v zasebnih domovih in na javnih mestih. To vrsto storitev pogosto uporabljate v regijah s težkimi podnebnimi razmerami. Soočajo se z granitnimi stebri, vhodnimi arhitekturnimi ansambli, ograji, fontanami, gredicami itd.
  Utrjevanje granitnih plošč

Kako narediti granit tlakovanje?

Kamniti blok, preden postane polnopravna pločevina, prehaja na običajen način: razrezan je na plošče, s čimer se ploščice nato razrežejo v želene dimenzije.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty