poniedziałek, 25 marca 2019

Zasnova stanovanja

  Zasnova stanovanja

Ureditev trosobnega stanovanja

Lastniki apartmajev s tremi sobami imajo srečo, saj lahko dejansko oživijo kakršnekoli dizajnerske ideje. Obsežno območje vam omogoča, da držite kup pohištva, dodatkov in drugih notranjih elementov, pri čemer se držite želenega stilskega koncepta. Vsaka soba je lahko okrašena na različne načine ali opremiti hišo v istem slogu. V trosobnih stanovanjih klasičnega načrtovanja so koridorji precej ozki, vendar je ta problem mogoče odstraniti iz proračuna z uporabo ustreznih zaključnih materialov in dekorativnih elementov. Svetlobni odtenki sten, popolna osvetlitev vseh kotičkov hodnika, ogledal itd. Bodo pripomogli k vizualnemu razširitvi prostora.
  Zasnova stanovanja

Kaj potrebujete za stanovanje za projektni projekt

Naši strokovnjaki imajo 15 let izkušenj pri načrtovanju stanovanj. Za uresničitev idej mora kupec zbrati in določiti nastavitve. Izdelali bomo ekskluzivno zasnovo apartmaja v skladu z zahtevami naročnika in vam ponudili ideje za ustvarjanje udobja in udobja.
  Zasnova stanovanja

Oglejte si video pregled naše prenove stanovanj na ključ:

Pomagamo rešiti vsa vprašanja, povezana s projektnim projektom, sanacijami, zaključnimi deli na ključ, materialom in pohištvom.
  Zasnova stanovanja

Design studio apartmaji

V zadnjih letih se takšno stanovanje gradi aktivno, njegova glavna značilnost pa lahko imenujemo zelo majhna velikost. V primerjavi s studiem se zdi, da so nekateri enosobni apartmaji dvorec. Seveda se ne gre za luksuzne apartmaje, kjer je lahko podoben studio 100 kvadratnih metrov. m
  Zasnova stanovanja

Dekoraterstvo stanovanja 2017. Nove postavke od oblikovalci

Dekoraterstvo stanovanj v letu 2017 se še naprej osredotoča na eklekticizem. V isti sobi lahko vidite opeko, ki se nanaša na podstrešje in štukature, kar kaže na vpliv klasike. Še naprej ostajati v trendu, poudarjeni oniks, lesene teksture. V dekoraciji stropov v apartmajih se lahko uporabljajo kesoni z vložki fasetiranih ogledal, tkanin in štukature. Pomembno je razumeti, da lahko z združevanjem različnih tipov tekstur v vesolju ustvarite zanimiv dekorativni učinek.
  Zasnova stanovanja

Luksuzni apartmajski projekt Angelika Prudnikova Studio

Zasnova elitnega stanovanja v Moskvi. LCD "Kutuzovskaya Riviera" V tem oddelku je predstavljena celotna paleta stilov notranje opreme. Sunny Art Deco, kombinacija veličastnega rococo in pompoznega baroka, drzne sodobne in stroge klasike se ujamejo v dela oblikovalke Angelice Prudnikove. Notranjost vsakega apartmaja je navdihnjena s svežimi oblikovalskimi idejami in odraža svetlo individualnost kupca.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty