niedziela, 12 maja 2019

Ogrevanje fasade s ceno mineralne volne

  Ogrevanje fasade s ceno mineralne volne

Tehnologija segrevanja fasade hiše mineralne volne

Tehnologija in vgradnja toplotne izolacije fasade z mineralno volno so procesi, ki ne zahtevajo resne priprave, zato delo z lastnimi rokami pri izolaciji hiše ne bo oteženo. Vredno je, da se seznanite s postopnimi akcijami dela in majhnimi trikovami polaganja.
  Ogrevanje fasade s ceno mineralne volne

Načelo vgradnje mokre izolacije hiše z mineralno volno

Temperaturni pogoji morajo biti v razponu od +5 do +30 stopinj, dovoljena je namestitev pri temperaturah pod + 5, pod pogojem, da se organizira toplotni krog.

Kaj je mineralna volna?

Mineralna fasada fasade se razlikuje od mineralne volne za notranje delovanje po njegovi gostoti in hidrofobnosti, to je po svoji sposobnosti odganjanja vlage. Izolacija te vrste obstaja izključno v ploščah. Podloge je mogoče uporabiti, vendar njihova gostota ne sme biti nižja od 80 kg / m3. In to je redkost. Dimenzije plošč večinoma prihajajo v dveh sortah: 0,6 x 1,2 m in 0,5 x 1,0 m. Debelina plošč je 5, 10 in 15 cm. V večini primerov se uporabljajo deset centimetrskih plošč.
  Ogrevanje fasade s ceno mineralne volne

Ogrevanje fasade pod ometom

Metoda ometa ("mokra") se lahko uporablja za ogrevanje opečnih, blokovskih in panelnih hiš. Za to ni primerna nobena izolacija - za izolacijo fasade morate kupiti mineralno volno. Na primer, plošče iz kamene volne "FATCH BATTS": so zelo toga in elastična, zaradi česar zlahka prenašajo obremenitve in različne učinke atmosfere. Zato bodo stroški fasadne izolacije nekoliko višji od cene toplotne izolacije za notranje prostore. FACADE BATTI, ki so pritrjeni na steno s posebnim lepilom in dodatno pritrjeni s sidri za izolacijo. Potem lahko uporabite omet.
  Ogrevanje fasade s ceno mineralne volne

Zunanja stena izolacija - razkošje ali potreba

V hladnem ruskem podnebju je segrevanje fasade hiše učinkovito sredstvo za ustvarjanje udobne mikroklime v notranjosti in znatno zmanjšanje stroškov ogrevanja. V raziskavi, ki so jo izvedli znanstveniki iz različnih držav, je bilo ugotovljeno, da približno 40% toplote zapusti hišo skozi stene. Lastnik je zaradi svoje pravilne toplotne izolacije prisiljen povečati ogrevanje hiše, ki porabi približno 40% stroškov utility za ogrevanje ulice. S toplotno izolacijskim sistemom toplota ostane v hiši, ki zagotavlja prijetno vzdušje in zmanjšuje tveganje kataralne bolezni. V vročem vremenu, zahvaljujoč toplotni izolaciji, ostane prostor ohlajen, kar pomeni, da klimatske naprave ne potrebujete ves čas.

Profesionalna izolacija fasade zasebne hiše

Ta naloga se neizogibno sooča z vsako osebo, ki se ukvarja z gradnjo hiše. Zato za pridobitev tega vprašanja določena količina informacij ni odveč.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty