wtorek, 14 maja 2019

Predelane stavbe iz sendvič plošče

  Predelane stavbe iz sendvič plošče

Obseg stavb iz sendviča

Uporaba gradbenih plošč v gradbeništvu je nova beseda konstruktivnih rešitev, ki lahko znatno zmanjša čas, porabljen za gradnjo. Modularna zasnova združuje preprostost in zanesljivost - stenski in strešni paneli so pritrjeni na varjeni kovinski okvir, med katerim je postavljena izolacija. Izkazalo se je taka vrsta večplastnega sendviča iz kovinskega strokovnega lista in toplotnoizolacijskega materiala, za katerega so plošče imenovali "sendvič".
  Predelane stavbe iz sendvič plošče

"Build, ne morem najeti!"

Vsi se spominjamo pravljice, v kateri je ena vejica odločila o usodi glavnega junaka. V tem primeru si ti junak. Pomagali smo pri pravilni določitvi vejice v tem predlogu, tako da ste lahko prepričani, da je stavba veliko bolj donosna od najema. Kdo se ne strinja s tem vprašanjem, razumemo. Najem stavb v Chelyabinsk, skladiščih, hangarjih ali trgovskih prostorih, vsako leto postaja dražje. Ta strošek, ki je bil pred nekaj leti nerazumno precenjen, danes nas sploh ne preseneča.
  Predelane stavbe iz sendvič plošče

Posebnost montažnih konstrukcij

Stavbe, izdelane iz sendvič plošč, imajo preprosto obliko, ki lahko sprejme kakršno koli konfiguracijo in velikost. Njegova osnova je kovinski okvir z enim ali več razponov, ustvarjen iz stebrov, nosilcev, povezav in grobov. Zunanje stene, predelne stene in streha montažnih zgradb izvajamo iz jeklenih plošč, napolnjenih z izolacijo. Gradnja je opremljena z vhodnimi vrati, vhodnimi vrati, okni in drugimi predmeti.
  Predelane stavbe iz sendvič plošče

Sestavni deli montažnih zgradb

Glavne sestavine montažnih zgradb so temelj, kovinski okvir in zapiralne strukture iz plošč. Naslednje vrste temeljev se večinoma uporabljajo za gradnjo na tem območju: trak, plošča, kup, kolobar. Za določitev izbire moramo najprej upoštevati geološke razmere, približne obremenitve in oblikovne značilnosti. Kovinski okvir je osnova za montažno konstrukcijo, na kateri je montirana ovojnica - stenske in strešne plošče. Okvir prenaša vse obremenitve iz zgradbe v temelj.
  Predelane stavbe iz sendvič plošče

Prednosti stavb sendvič plošče

Modularna gradnja sendvič plošč je pogosto najboljša konstrukcijska rešitev. To je edinstvena priložnost, da v kratkem času dosežete želeno velikost in konfiguracijo. Osnova stavbe je kovinski okvir, na katerega so pritrjeni večplastni strukturni elementi. Uporaba sendvič plošč vam daje priložnost, da prejmete številne prednosti:
  Predelane stavbe iz sendvič plošče

Gradnja montažnih zgradb s sendvič ploščami

V skoraj vseh regijah naše države se vedno bolj zgradijo montažne stavbe. To ne pomeni, da so takšne hiše prišle v modo. To je zelo pravi način za izgradnjo industrijske stavbe v zelo kratkem času. Ne glede na to, ali potrebujete nakupovalni center ali skladišče, industrijsko podjetje ali trgovino, ga lahko že v nekaj mesecih začnete uporabljati. Tehnične in operativne značilnosti takšnih prostorov so bistveno izboljšane. Tudi za stanovanjske zgradbe se uporablja ta gradbena tehnologija.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty