sobota, 18 maja 2019

Cene za delo v fasadi v Moskvi

  Cene za delo v fasadi v Moskvi

Delo na fasadi. Popravljanje fasade. Cene, cenik, cene, stroški

Po obdelavi in ​​sušenju sten se fasada obravnava kot "čista" in pobarvana, navadno v dveh slojih. Do danes je veliko različnih barv in koznih zmesi, ki jih vodo prenašajo, kar bo vedno pripomoglo k doseganju želenega rezultata. Poleg tega je v zadnjem času postala razširjena uporaba dekorativnih teksturnih ometov. Kremenčev pesek, ki je del takšnih mešanic, omogoča doseganje edinstvenega reliefa, zaradi česar bo fasada bolj individualna. Seveda bo cena takšnega ometa nekoliko višja od običajne, čeprav je razlika več kot kompenzirana z možnostjo ustvarjanja edinstvenega videza strukture.
  Cene za delo v fasadi v Moskvi

Cene strešnih kritin, stroški namestitve strehe.

Spodnja tabela prikazuje predvidene cene za strešna dela v sezoni 2016 - 2017. Stroški strešne kritine bodo odvisni od številnih dejavnikov: površine strehe in višine hiše, vrste strešne kritine, kompleksnosti strešne konstrukcije in konfiguracije strehe, oddaljenosti gradbenega objekta, možnosti in življenjskih pogojev rokovske ekipe na objektu ter drugih pogojev in podrobnosti.
  Cene za delo v fasadi v Moskvi

Značilnosti fasadnega dela

Pomembno je razumeti, da je izvajanje postopkov, povezanih z izboljšanjem fasad, mogoče zaupati le strokovnjakom. Vgradnja konstrukcij na višini je povezana z določenimi tveganji. Glede na to je pri opravljanju fasadnih del potrebna stroga skladnost z varnostnimi zahtevami. Prav tako je treba spomniti, da je treba vse strukture, elemente in dele pravilno pritrditi, le v tem primeru:
  Cene za delo v fasadi v Moskvi

PREDLOŽENA DELA NA FASADE V MOSKVI

Montaža in demontaža sprednjih sistemov; izolacija fasad hiš, hidroizolacija šivov na fasadi, po potrebi; rekonstrukcija fasad; čiščenje fasad; montaža prezračevanih fasad; mokra fasada itd.

Zaporedje del na stenskih izolacijah

Stena je izravnana, na njej je nameščen grelec, ki je prekrit s mavcem ali oblogo. Priprava zajema ne le izravnavanje, temveč tudi zapečatenje šivov in sušenje stene, kot tudi prašenje - tla opravlja zaščitno funkcijo za material stene. Poleg izolacije in obloge se za zunanjo izolacijo uporablja tudi vetrovnata folija - preprečuje, četudi delno, zamrznitev sten in penetracijo atmosferske vlage ter tudi preprečuje nastanek kondenzata.
  Cene za delo v fasadi v Moskvi

Slikanje fasade hiše: površine in materiali

Klasična restavracija fasad skorajda nikoli ne dela brez slikanja. Enotna plast visokokakovostne barve ščiti površino sten pred negativnimi naravnimi vplivi (visoka in nizka temperatura, vlaga, UV žarki) ter kemični in biološki dejavniki (glive, plesni, soli in kemične spojine). Uporaba barve je tudi zadnja faza popravil, ki nosi estetsko funkcijo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty