sobota, 1 czerwca 2019

Dekoracija prostora za počitek v kopeli

  Dekoracija prostora za počitek v kopeli

Raznolikost slogov

Danes se v državi gradi vedno več kopališč, kjer lahko ne samo delate na vrtu ali vrtu, ampak tudi dobro počitek in okrepite svoje zdravje. Kar se tiče oblikovanja, je treba s posebnim poudarkom izbrati notranjost. Zasnova se mora pritožiti na lastnike kopalnice in v celoti izpolnjevati njihove zahteve. Upoštevajte slogovne smeri, ki se najpogosteje uporabljajo pri ustvarjanju zasnove prostora za počitek.
  Dekoracija prostora za počitek v kopeli

Zunanje funkcije

Kopalnica je praviloma sestavljena iz štirih sob: parne sobe, tuš kabine, garderobe in prostorov za počitek. Sprostitvena soba omogoča udobnejšo obiskanje kopalnice, omogoča sprostitev in počitek, klepetate na skodelici čaja ali kozarcu piva, pripravite se na kopalne postopke v parni sobi. Prostor za rekreacijo se uporablja tudi za obnovitev ravnovesja telesne temperature pred odhodom v zimskem času, da se ne ohladi. Drugo ime počivališča je čakalna soba.
  Dekoracija prostora za počitek v kopeli

Osnovna pravila pri oblikovanju sobe za počitek v kopalnici

Glavna zahteva za pohištvo in dekoracijo katere koli kopeli, ki se uporablja za dekoracijo prostora, je visoka stopnja odpornosti na povišane temperature in vlažnost. Hkrati se soba za počitek ne bi smela nameščati zelo blizu parne sobe in ne sme takoj izhajati iz njegovih vrat, saj bi morale biti sobe čakalnica, vestibul, pranje, mini bazen. Kljub temu so lahko še vedno ekstremni pogoji v počitniški sobi, zato morate izbrati kakovostne in primerne materiale. Ne pozabite, da morajo biti tudi lepi. Stil notranjosti lahko izberete na podlagi lastnih želja.
  Dekoracija prostora za počitek v kopeli

Bathhouse - gostišče

Če soba v počitniški sobi vam omogoča, da postane popolno majhno stanovanje za 1-2 oseb, potem bi bilo odlična možnost za ločeno namestitev za obisk prijateljev in sorodnikov. V taki sobi bi bilo dobro postaviti kavč, omarico, TV in morda narediti majhno kuhinjsko nišo z električno opremo in mizo (drsna ali visi, če prostor ni dovolj prostoren).
  Dekoracija prostora za počitek v kopeli

Projekt kopeli s prostorom za počitek, njegov namen

Odločili ste se za izgradnjo kopalnice in se odločili, da boste zagotovo potrebovali kopalnico s prostorom za počitek. Gradnja katerekoli konstrukcije je težko izvedljiva brez projekta. Če ste lasten graditelj in oblikovalec, morate poznati vse potrebne standarde za namestitev prostorov v kopalnici.
  Dekoracija prostora za počitek v kopeli

Ogenj v sobi

Prisotnost vira živega ognja bo v počitniški sobi dal toplino in individualnost. Sedite po parni sobi s skodelico čaja ob kaminu s sanjami vseh delovnih ljudi. Če pogledamo ogenj, se oseba sprosti in dobi energijo in energijo. Kamin je lahko ne samo na naravnem lesu, ampak tudi električni. V nekaterih notranjostih ustvarjajo imitacijo kamina, ustvarja vzdušje miru.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty