czwartek, 30 maja 2019

Nizko rast gradnje Vsevolozhsk okrožju

  Nizko rast gradnje Vsevolozhsk okrožju

Nizko rast stanovanjskega kompleksa v Vsevolozhsk okrožju (Vsevolozhsk) od razvijalca.

Ozemlje mesta Vsevolozhsk in Vsevolozhsk okrožju je idealno za udobno primestno življenje. To je posledica ne le dobrega geografskega položaja in odličnega ekološkega stanja v regiji, ampak tudi dobro razvite socialne infrastrukture. Uživate lahko v vseh koristih mestne infrastrukture, brez žrtvovanja mirnega in udobnega življenja v sodobni majhni stanovanjski zgradbi. Zato vsako leto stanovanjskih kompleksov in novih stavb v Vsevolozhsk (Vsevolozhsk okrožju) so v naraščajočem povpraševanju. Povpraševanje ustvarja dobavo, možnost gradnje stanovanj v Vsevolozhsk pritegne pozornost mnogih razvijalci v regiji.

Nizka gradnja v Sankt Peterburgu in Leningradski regiji

Nizka rast gradnje se je pojavila v Rusiji nedavno, vendar je uspelo pridobiti veliko popularnost. Ta koncept sam vključuje nizke stanovanjske stavbe (do 5 nadstropij), mestne hiše (običajno 2 nadstropja) in samostojne hiše. To pomeni, da je namenjen tistim ljudem, ki cenijo osebni prostor in potrebujejo dodatno udobje. Živite bližje naravi, uživajte v svežem zraku in miru, hkrati pa uživajte vse prednosti civilizacije v obliki razvite infrastrukture in najsodobnejših gradbenih standardov - kaj bi bilo bolje?
  Nizko rast gradnje Vsevolozhsk okrožju

Nove stavbe Vsevolozhsk okrožju

Spodaj je fotografski katalog novih stavb okrožja Vsevolozhsk. V podrobnih podatkih o vsaki novi stavbi boste našli splošen opis stanovanjskega kompleksa, lokacijo na zemljevidu okrožja Vsevolozhsk, projektni projekt in fotografije gradbenega napredka ter mnenja in komentarje uporabnikov. Za nekatere nove stavbe so bili objavljeni najuspešnejši in dobro premišljeni načrti apartmajev ter aktualni oglasi za prodajo stanovanj.
  Nizko rast gradnje Vsevolozhsk okrožju

Apartmaji - nove stavbe od razvijalca v Vsevolozhsk

Kompleks je sestavljen iz štirih 6-nadstropnih zgradb za 266 1-2-3-sobnih apartmajev in parkirnega mesta za 86 metrov. Od tega:

Apartmaji v Vsevolozhsk

Lepa narava, jezera in iglavci ter hkrati razvili infrastrukturo in bližino Sankt Peterburga. Če želite živeti v naravi, ni potrebno iti daleč od velikega mesta.
  Nizko rast gradnje Vsevolozhsk okrožju

Kako izbrati nizko stopnjo stavbe na področju Len za vas:

1. Določite razred stanovanj

Odločite se, kakšen razred stanovanja lahko kupite in za kakšne namene boste uporabili. Na primer, lahko kupite stanovanje v kompleksnem kompleksu udobja. Prijeten kraj, okolju prijazen, z dobro prometno dostopnostjo, visokokakovostnimi gradbenimi materiali. Ponudbo bo dopolnila bogata notranja infrastruktura, vendar visoka, primerljiva z mestom, ceno, zahtevnimi sosedi in visokimi stroški vzdrževanja.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty