wtorek, 28 maja 2019

Kako postaviti votlo blazinico

  Kako postaviti votlo blazinico

Kaj je treba upoštevati pred začetkom dela?

Če se izvede samozaposlitev, se lahko stroški gradnje znatno zmanjšajo. Dovolj je, da izberete visokokakovostne žlindre in se naučite, kako pravilno voditi polaganje.
  Kako postaviti votlo blazinico

Pripravljalna dela

Žlindre so nameščene na temelju, čigar širina naj bi vsaj ustrezala širini bakra in bolje je, da je 40-50 mm večja. Klet temelj je treba izravnati in nujno vodotesno, saj sestava žlindre vključuje materiale, ki ne prenašajo daljšega stika z vlago: žlindro, peskom, apnom, pepelom.
  Kako postaviti votlo blazinico

Značilnosti materiala

Obseg brizgalnega bloka je precej širok, glavna pa je njihova uporaba pri izgradnji koče, države ali države. To je posledica dejstva, da se hitrost gradnje gradnje blokov blata večkrat poveča, njihovi stroški pa ostajajo nizki. Pogosto so garaže zgrajene iz blokov žleze, izdelane so razširitve in postavljene ograje in predelne stene. V vsakem primeru je treba opozoriti, da za kakršenkoli namen se ne uporabljajo bloki žerjavov, je nujno voditi visoko kakovostno hidroizolacijo, da bi izključili neposredni učinek vlage. Za vsako možnost dela v gradbeništvu obstaja vrsta navodil, je nemogoče upoštevati vse.
  Kako postaviti votlo blazinico

Značilnosti izbire blazinice in zidne konstrukcije

Žlindarski kamen se proizvaja iz cementa, peska, vode in polnil: žlindre plavže, perlita, ekspandirane gline itd. Moč, odpornost proti zmrzovanju, poroznost materiala je odvisna od sestave in količine slednjih. Pred nakupom morate pojasniti prisotnost potrdila o kakovosti, da izključite prisotnost nevarnih koncentracij strupenih snovi. Obstaja tveganje za nakup izdelkov, ustvarjenih v obrtniških razmerah, čeprav so nekoliko cenejši od tovarniških. Toda brez profesionalne opreme in znanja o pravilni proizvodni tehnologiji ni mogoče ustvariti izdelka, ki ustreza tehničnim specifikacijam GOST.
  Kako postaviti votlo blazinico

Zidne stene blazinice: izračun materiala.

Bloki žlindre, za razliko od pene blokov, se proizvajajo v standardni velikosti - 39x19x19 cm, kar je približno štiri opeke ali polovica velikosti za predelne stene.
  Kako postaviti votlo blazinico

Sestavljamo sebe - polagamo stene blokov z roko od A do Ž, video

Žlindrični kamni so odličen gradbeni material, ki ima številne prednosti, ki so postali priljubljeni med poletnimi prebivalci in lastniki hiš. Začnimo z dejstvom, da je ta lahki kamen enostavno narediti z lastnimi rokami, kar vam bom povedal, prav tako pa je enostavno opraviti samoploščenje blokov. Ne boste potrebovali ekipe graditeljev, in če želite zgraditi garažo, državno hišo ali bolj resno gradnjo, potem lahko to storite sami. Začeli bomo, in razumeli bomo, kako postaviti blok in kakšna orodja potrebujemo za to.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty