sobota, 1 czerwca 2019

Potapljaški odtok

Metoda vožnje s piloti

Uhajanje pilotov je moč statističnega vpliva na vrhu temeljev pilotov neposredno s težo zemlje, to je od vrha do dna. Prednik te metode se lahko šteje za metodo vožnje, ki se je pojavila prej.

Kdaj in zakaj so potrebni kupi?

Vlečenje pilotov - potopitev armiranobetonskih konstrukcij v tleh z nanosom na njih navpične statične obremenitve. Ta tehnologija je boljša od običajnih načinov potapljanja produktivnosti svaypo, zaradi česar je na vseh področjih gradnje zelo zahtevana.

80. Potopitev pilotov z vdolbinico, vibroinjektiranje.

Potopite piloti, tako da varno pritisnete na bližnje zgradbe in objekte. Postopek vdolbine izvedejo ustrezne naprave, ki potopijo kup. Ko je naprava izpostavljena težini naprave ali kombinaciji teže in vibracij. Enota, ki deluje samo po teži, je nameščena na 2 goseničnih traktorjih. V ta namen so nameščene in pritrjene vodoravna puščica in vitla za dviganje na vodoravnem okvirju enega od njih. Na drugem vlečnem traktorju, ki s pomočjo sistema kablov in blokov stisne kup. Enota za stiskanje pilota razvija silo do 350 KN in med premikom je lahko 13-15 pilotov dolga 6 metrov. Sestava povezave je 4 osebe.
  Potapljaški odtok

2. DOLOČITEV SPREMENLJIVOSTI IN POTREBNA DOLŽINA DIPINGA PILESA S STATIČNIM VHODOM

2.1. Nosilnost in zahtevana dolžina potopitve pilotov s statično nakliko oblikuje organizacija na podlagi materialov inženirskih in geoloških raziskovanj, odvisno od konstrukcijskih značilnosti temeljev ter vertikalnih, vodoravnih in trenutnih obremenitev, ki delujejo na njej, in so povezane z dovoljenimi deformacijskimi vrednostmi stavbe. Pri tem se upoštevajo rezultati preskusov zemljišč in preskusnih pilotov, če so bili izvedeni, izkušnje s postavitvijo stavb, zgrajenih v bližini stavb, kot tudi pogoji, ki lahko vplivajo na nosilnost pilotov in količina njihovega prepiha pod obremenitvijo (prisotnost šibke zemlje, polnjenje območja, kopanje v bližini pilotov itd.)
  Potapljaški odtok

Izkušnje pri uporabi vtisov v Omsku

Članek je posvečen primerjavi uporabe metode pilus-vtisov pri uporabi različnih vrst opreme za vtiskanje pilotov. Izvedli smo analizo rastlin.
  Potapljaški odtok

Vse genialno je preprosto

In zdaj si podrobneje ogledamo, kako so piloti potopljeni z vdolbinico. Za začetek je nameščena oprema in naloženi so bloki, ki izvajajo funkcijo protiutež. Palice so navpično nameščene in varno pritrjene v vpenjalni napravi. Potem so potopljeni v tla do globine približno enega metra (zaostanek je zaradi statistične obremenitve) in se izklopi. Nato je drog palice nameščen v zgornjem položaju, kup je ponovno pritrjen in postopek ponovnega pritiska v tla se ponovi. In tako - dokler kup ne preneha potopiti v tla. Slednje se postopoma stisne okoli koničaste palice.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty