czwartek, 14 lutego 2019

Izpolnite ceno osnovne plošče

  Izpolnite ceno osnovne plošče

Lastnosti monolitne temelje

Temelj, izdelan iz monolitnih plošč, je temelj, ki je optimalno primeren za gradnjo objektov, ki se nahajajo v neposredni bližini podzemne vode, pa tudi tla in tla. Poleg tega lahko monolitna podlaga služi kot nekakšna betonska blazina, ki ščiti prvo nadstropje, pa tudi klet ali klete zaradi možnih negativnih vplivov vlage in okolja.
  Izpolnite ceno osnovne plošče

Ali je mogoče zmanjšati stroške betona na račun gradbenih materialov?

Približno 50% stroškov ureditve fundacije predstavlja potrošni material. Po statističnih podatkih, 2/3 zasebnih stavb ne vzdrži načrtovalnega obdobja moči. Želja razvijalcev, da prihranijo na materialih za podlago in zmanjšajo stroške prelivanja, izgleda precej razumna. Vendar strokovni gradbeniki in arhitekti močno svetujejo, da tega ne storijo.
  Izpolnite ceno osnovne plošče

Koliko stane za zapolnitev temelja

Gradnja hiše ni le trdo delo, ampak tudi odgovorno. Še posebej pomembno je, da začnemo pravilno: postaviti zanesljivo podlago za stavbo - njeno temelje. Popravljanje napak na tej stopnji bo predrago, zato, če niste prepričani v svoje sposobnosti in so bolj nagnjeni k duševnemu delovanju kot na fizično delo - vprašanje, kako narediti temelje s svojimi rokami, se premaknite in razmislite bolje koliko stane za izpolnitev fundacije na ključ s pomočjo posebej usposobljenih ljudi.
  Izpolnite ceno osnovne plošče

Temelj blokov FBS

FBS bloki so izdelani v tovarnah betonskih izdelkov v standardnih velikostih. Pri nameščanju blokov FBS je potreben žerjav, ki povečuje stroške temeljev, vendar hitrost namestitve prihrani čas, da se gradi temelj v primerjavi z monolitnim, po vlivanjem, ki ga je mesec dni kasneje odstranil opaž.

Polnjenje in betoniranje temelj za hišo.

Kakšna je osnova? Ne glede na vrsto temeljev, ki so izbrani za zasebno hišo - trak, ploščo, stolpnico ali kup - ne morete se izogniti betoniranju temeljev. Takšna je gradbena tehnologija vsakega sodobnega doma. V tem članku bomo razmišljali o zaporedju ukrepov za ustvarjanje konkretne podlage hiše.
  Izpolnite ceno osnovne plošče

Kako delamo

Pred začetkom izgradnje fundacije gradbeni nadzornik prispe na gradbišče z geodetskim instrumentom in ugotavlja razlike v višini tal, oceni načine vstopa tovornjakov, betonskih mešalnikov in posebno opremo. Po tem se na gradbišče prinese material za oplaščenje in trden okvir za prelivanje temeljev. Potem se gradbeni mojstri spustijo na delo. Najprej se izvajajo dela ničelnega cikla, priprava površine za temelj, kopanje jarkov (s pomočjo posebne opreme ali ročno), polnjenje stika med tlemi in peskom, ki ji sledi njeno strjevanje. Naslednja je namestitev opažev.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty