wtorek, 12 lutego 2019

Nagibi naprav zemeljskih površin

  Nagibi naprav zemeljskih površin

OSNOVNE ZAHTEVE ZA LOKALNE NAVODILA ZA VSEBINO VARNOSTI V ZEMLJIŠČU IN NJEGOVIH KONSTRUKCIJ NA NESTALIH OBMOČJIH IN ZAGOTAVLJANJE VARNOSTI TRAINING VLAKA

Za spremljanje nestabilnih krajev cestišča železniške proge, kjer se lahko krši njihova celovitost, obseg, naravo opazovanj in pogoji za zagotavljanje varnosti vlakovnega prometa urejajo lokalna navodila, ki jih pripravi in ​​odobri vodja proge za daljavo, vključno z naslednjimi osnovnimi zahtevami:
  Nagibi naprav zemeljskih površin

Alluvium zemeljska dela, piloti in odlagališča.

V skladu s SP 45.13330.2012 "Zemeljska dela, fundacije in fundacije" posodobljene različice SNiP 3.02.01-87 mora tehnologija pranja zemljišč, gomil tal ustrezati posebnim navodilom v POS in RDP. Alluvijeve tlačne hidravlične konstrukcije brez tehničnih pogojev za njihovo konstrukcijo niso dovoljene.
  Nagibi naprav zemeljskih površin

Izbor metod kompleksne mehanizacije in organizacije zemeljskih površin na objektu

2.6. Izbira vodilnih zemeljskih in transportnih vozil je treba opraviti na podlagi tipov tal, količine zemeljskih površin, rokov za njihovo izvedbo, delovnih oznak nasipov in izkopov s sočasno distribucijo zemeljskih mas, ob upoštevanju terena, podnebnih razmer, razpoložljivosti lokalnih virov (voda, gorivo, elektrika ). Najbolj pravilna rešitev za ta zapleten problem je dosežena z uporabo sodobnih matematičnih metod in elektronskih računalnikov.
  Nagibi naprav zemeljskih površin

Posebnosti krepitve pobočij jame

Proge jame in jarkov v času gradnje so pod stalnimi učinki vplivov atmosferskih, hidroloških in mehanskih (udarnih obremenitev, vibracij). Pri delu v razmerah z nizko gostoto ali z veliko globino jame je treba določiti in izvajati najučinkovitejši način za krepitev njegovih pobočij.

Vrste zemeljskih in zemeljskih površin. Podroben opis in razvrstitev

Izkopavanje - razvoj tal, ki vključuje napravo izkopov, gradnjo nasipov za izdelavo zemeljskih površin. Zemljišča so odvisna od njihovega namena in zahtevane življenjske dobe tako trajne kot začasne.

Tehnologija gradnje procesov

Izdelava osnovnih gradbenih procesov. Delo v zimskih razmerah. Temelji tehnoloških naprav. Tehnologije naprave polnjene piloti. Tehnologije naprave polnjene piloti. Nadaljuj. Tehnologija monolitnega betona in armiranega betona. Tehnologija armiranja in betoniranja gradbenih konstrukcij. Posebne metode betoniranja. Zidarska tehnologija.

§ 28. Kopač 4. kategorije

Značilnosti dela. Razvoj jarkov in jame ročno v brezalkoznih peskah in tekočih tleh. Pločevinaste jarke in jame v tekočih tleh (pikado). Trdni pritrdilni jarki in jarki v brezalkoznem pesku. Zamenjava deformiranih pritrdilnih elementov. Kopanje vdolbin in namestitev lesenih lesnih hiš ali armiranobetonskih obročev v njih. Naprava spodnjih in stranskih filtrov v vrtinah. Ročna namestitev v vdolbinice za vodo in vodo. Polaganje žic, kuhanje (vlažilna kemikalija) žagovina in njihovo polaganje. Blokiranje navpičnih elektrod v zamrznjeni tleh. Polnjenje s peskom elektrolitov.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty