czwartek, 14 lutego 2019

Prenovljen stanovanje v novi stavbi, kjer se bo začelo

  Prenovljen stanovanje v novi stavbi, kjer se bo začelo

Zakaj popraviti v novi stavbi?

Med odmrznitvijo Hruščov z Brežnovevim "blagostanjem" je bil masovni značaj stanovanjske gradnje zagotovljen z enovitostjo barake in z lažnim izračunanim življenjskim ciklom projektov - 40 let. Dohiteli in prehiteli bomo Ameriko, sedanja generacija ljudi bo živela pod komunizmom (v katerem ima vsak delavec 3, ne 2 ali 4, in sicer tri obleke), nato pa bomo začeli graditi sončna mesta prihodnosti. Za zdaj - preberite, tovariši, Efremova s ​​Strugatskysom, v kateri koli knjižnici tam. Še vedno lahko Clark, čeprav je kapitalist, vendar se zdi, da se naslanja v našo smer.
  Prenovljen stanovanje v novi stavbi, kjer se bo začelo

Kako začeti obnovo stanovanja v novi stavbi

  1. Presenetljivo je, da začnete s podrobnim pregledom prostorov. Pred sprejemom je potrebno skrbno preveriti okenske police in vidne komunikacije za napake in pomanjkljivosti.
  2. Stene in stropi (vsaj vizualno) je treba preveriti za skladnost s parametri, določenimi v načrtu. Samo, če to storite takoj, ali boste lahko zahtevali graditelje in zahtevali, da se vse popravi.
  3. Ne smete pozabiti na kozmetične napake, na primer: praske na oknu, čipe na oknih, itd.

Pojdi na glavno

Umazano delo

Začeti naj bi z najslavnejšim delom - vodovodom in električarji. Ne smemo pozabiti, da so prihranki pri vodovodu in elektriki nesprejemljivi. Vsa druga dela se lahko enkrat znova obrnejo, da nekaj kupijo, toda z žicami in cevi, ki so oplaščeni v steni, ne morete storiti nič več. Če naredite kaj narobe, če boste prihranili nekaj in kupili nekaj narobe, potem ga boste lahko popravili le, če znova opravite vsa popravila.
  Prenovljen stanovanje v novi stavbi, kjer se bo začelo

Kako začeti popravila v novi stavbi

Ljudje, ki so postali srečni lastniki stanovanj v novi stavbi, se soočajo s problemom, ki jo povzroča potreba po popravilih. Za izvedbo popravil v novem stanovanju se priporoča ob upoštevanju različnih dejavnikov, ki jih vsi ne poznajo.
  Prenovljen stanovanje v novi stavbi, kjer se bo začelo

Posebnost popravila v novi stavbi

Pri načrtovanju popravil v novi stavbi je treba opozoriti, da profesionalni gradbeniki ne priporočajo uporabe predragih materialov za dokončanje novega stanovanja. To je posledica dejstva, da bo v nekaj letih stanovanje še vedno podvrženo krčenju, kar lahko deformira končne materiale, ki jih bo kasneje treba zamenjati. Zato je najbolje takoj upoštevati možnost ponovne oživitve po približno 4-6 letih, če je hiša monolitna; in po približno 2-3 let, če je hiša opeke.
  Prenovljen stanovanje v novi stavbi, kjer se bo začelo

Popravljanje v novem stanovanju

Če ste se odločili kupiti stanovanje od razvijalca ali ste že to storili, si morate trdno predstavljati, kaj stanovanje kupujete in kakšna popravila boste morali narediti. Poglejmo skupaj.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty