wtorek, 12 lutego 2019

Montaža fitingov

  Montaža fitingov

Značilnosti, značilnosti in vrste dodatnih elementov za sendvič plošče

Ti izdelki imajo pomembno vlogo pri gradnji stavb za različne namene. Dodatni elementi za sendvič plošče so zasnovani predvsem za zaščito spojev pred negativnimi zunanjimi vplivi.
  Montaža fitingov

Namen oblikovanih elementov za sendvič plošče

Oblikovani elementi so posebni zaščitni elementi, ki se uporabljajo za zapiranje spojev na mestih (vozliščih) povezave s sendvič ploščo, glavna vozlišča priključka za sendvič plošče pri gradnji stavb in objektov pa so:
  Montaža fitingov

Značilnosti oblikovanih elementov za sendvič plošče

Dodatni elementi za sendvič plošče so izdelani iz 0,45 pocinkanega jekla; 0,5, 0,6 in 0,7 mm. Za izboljšanje korozijske zaščite je kovinska prevleka s polimernim premazom v standardnih barvah. S polno naključje barve plošče in strojne opreme, sklepi ostanejo skoraj nevidni. Če so dodatni elementi za sendvič plošče, katerih cena je povsem dostopna, prevlečeni s polimerno ali barvno barvo v kontrastnih barvah, bodo poleg tehničnih funkcij opravljali dekorativno nalogo.
  Montaža fitingov

Montaža in montaža sendvič plošč v Moskvi

Zlahka je razložena priljubljenost montažnih zgradb, ki so zgrajene na tehnologiji sendvič plošč. Visoke karakteristike toplotne izolacije in nizki stroški na kvadratni meter omogočajo takšne hiše zelo konkurenčne na trgu stanovanjskih in nestanovanjskih nepremičnin. V državah, kot sta Združene države in Kanada, se namestitev sendvič plošč pogosto uporablja ne le pri gradnji skladišč in hangarjev, temveč je tudi eden od glavnih materialov, ki se uporabljajo pri izgradnji nizke gradnje.
  Montaža fitingov

Vgradnja sendvič plošč - tehnologija in faze

Najprej se pripravijo kraji na stenah ali strehi, na katerih bodo nameščeni paneli. Zagotovi se vzporednost kontaktnih površin, skrbno se preverjajo koti, pod katerimi so podporne strukture. Preveri se skladnost kontaktnih točk. Antikorozijski premaz se nanese na jeklene nosilne elemente na stičnih točkah s ploščami.
  Montaža fitingov

Ekskluzivna oprema

Pogosto postopek dokončanja zgradb ne porablja manj napora in denarja kot proces njene gradnje. Če je gradnja stavbe izdelana iz sendvič plošč, bodo ekskluzivni estetski oblikovani elementi omogočili izdelavo estetskega videza. V prizadevanju, da bi zadovoljili najrazličnejše zahteve kupcev, so proizvajalci oblikovanih elementov za sendvič plošče pripravljeni razviti ekskluzivne dodatne elemente, ki omogočajo ne samo zapiranje spojev ali zapečatenje zidov stavbe, temveč tudi, da bi bili elegantni.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty