poniedziałek, 11 lutego 2019

Zaključite balkon, naredite to sami

  Zaključite balkon, naredite to sami

Letve, montažni profili ali lepilo?

Okras mora biti nekako pritrjen na stene. Pritrditev mora zagotavljati njegovo trdnost, celovitost in pravilen videz z neizogibnimi deformacijami. Običajno je dekorativna obloga nameščena bodisi na letev ali na njej v profilih - začenši, lutka in konča - ali na lepilo.

Priprava balkonov za končno obdelavo

Pred zaključkom balkona s plastiko ali drugimi dekorativnimi materiali mora biti glaziran, izoliran in zaprt. V nasprotnem primeru celotno delo izgubi svoj pomen. Zasteklitev zahteva posebne veščine in izjemno skrb: delovati moraš na višini. Na vas je, da naredite pripravljalno delo sami ali da pokličete pomoč strokovnjakov, v vsakem primeru pa je to predmet ločenega pogovora, zato se bomo omejili na navodila, ki so bistvena za dejansko dekoracijo.
  Zaključite balkon, naredite to sami

Kako obložiti balkon eurolinining

Če je obloga balkona zaključena z roko, je malo težje, zato bomo podrobneje preučili to možnost. Najlažji način dela z oblogo z euroliningom, saj je glavni del predelave, ki ga opravlja v tovarni, pravkar zapustili po namestitvi, da pokrijete zaključek z zaščitno impregnacijo. Orodje za dodelavo:
  Zaključite balkon, naredite to sami

Nekateri se končajo

Če želite obrisati balkon z lastnimi rokami, naj bo čimbolj čeden, razmislite o nekaj trikih. Na križiščih dekoracije in sten, uporabite plastični zagon, da prikrijete sklepe. Na tleh bo križišče zaprto s podnožjem. Za vogale lahko uporabite tudi poseben profil vogala, vendar lahko brez njega. Če želite to narediti, odstranite plastični strop od 5-10 mm širok od zadnjega dela kožne pločevine, ogrejte material s sušilcem stavbe in ga upognite čez palico, da dobite pravi kot. Tako pripravljena plošča lahko prikaže kotiček prostora - izgleda bo odlično.
  Zaključite balkon, naredite to sami

Kako okrasiti balkon z eurolining

Eden izmed najbolj priljubljenih vrst lesa je balkon. Uporabljeni profili so razdeljeni na standardne plošče, eurolining in blok hiše. Slednje se zelo redko uporablja zaradi svoje prvotne oblike - spominja na steno hlodovine. Na sodobni loži ta okras izgleda nekoliko izvirno.
  Zaključite balkon, naredite to sami

Faza №6 Priprava in namestitev pobočij.

Pri nameščanju pobočij je zaželeno imeti kotni rezalnik, tako da se pobočja lahko gladko sperejo in lepo približajo okvirju. Lahko naredite brez žaganja, drobovja z žagovino in nato napolnite tanko splat. Razbijamo tirnico 20 * 40 skupaj, jo vrtamo navzdol in jo pritrdimo na okvir na vijakih, tako da tračnica dobi ravno s ploščo, nato pa se obloga na pobočjih dvigne pod kotom 90 stopinj. Od začetka je potrebno "oditi" od vrha, vse je preprosto, pobočje ponavlja oblogo stropa in stene. Ko spustimo pobočja od zgoraj navzdol in pridemo do okenskih oken.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty