sobota, 23 marca 2019

Cena zemeljskega dela na kocko

  Cena zemeljskega dela na kocko

Stroški zemeljskega dela

Stroški zemeljskih površin so neposredno odvisni od vrste nalog, njihovih lastnosti, obsega in rokov. Podobne ročne operacije vedno cenijo veliko dražje zaradi svoje visoke delovne intenzivnosti, sorazmerno velikih stroškov dela, potrebe po vključevanju več delavcev pri delu na spletnem mestu.
  Cena zemeljskega dela na kocko

Zemeljske kotacije v Sankt Peterburgu.

Zemljišče je nenadomestljivo pri vseh konstrukcijah. To je lahko predhodno načrtovanje lokacije, razvoj tal, njegov transport, polnjenje in zbijanje, nivelirna dela itd. Izvajajo se tako, da tvorijo takšne objekte iz tal kot izkopi, jarke za gospodarske javne službe, jame za gradnjo temeljev itd. Takšna dela zahtevajo ne samo velika podjetja, temveč tudi navadni lastniki primestnih območij.
  Cena zemeljskega dela na kocko

Izračun stroškov razvoja jame vključuje:

  • Dostavna enota JCB JS 220 / JCB 3CX bager nakladač / B10M buldožer na spletno stran,
  • delo zemeljske opreme
  • delo vlačilcev,
  • izkoriščanje tal
  • vzdrževanje geodezije,
  • inženirska podpora
  • tehnologija dispečiranja,
  • organizacija avtopralnice,
  • organizacija čiščenja, pranje prostora.
  • Celotni stroški dela se odražajo v pogodbi za količino v geometrijskih dimenzijah. Pri določanju stroškov razvoja globoke jame, bodite pozorni na potrebo po pobočjih ali žlebovi ograje.
      Cena zemeljskega dela na kocko

    Značilnosti in stroški zemeljskih površin na kocko

    Pred začetkom zemeljskega dela in razvoja tal, kupec in izvajalec določita stroške kocke zemeljskih površin. Zemeljska dela, cena za njih in njihov seznam se strankam zagotovijo za pregled, študij in potrditev naročila. Zemeljska dela se izračunajo za kocko, tako da končna cena izhaja iz obsega opravljenega dela.
      Cena zemeljskega dela na kocko

    Vodenje zemljišč v urbanih okoljih

    Na splošno se v mestnih pogojih zemeljska dela štejejo za najbolj odgovorno in drago stopnjo celotnega gradbenega procesa. Zato je najpogostejša mehanska metoda. Zagotavlja uporabo posebne zemeljske opreme in prevoza za izvoz tal. Izkopna dela se večinoma izvajajo z bagrom, čeprav se pogosto ročno izkopavajo v pogojih individualne gradnje, katerih strošek ustreza kakovosti načrtovanih dejavnosti.
      Cena zemeljskega dela na kocko

    Značilnosti izkopavanja v Moskvi in ​​predmestjih

    Pri opravljanju izkopavanj v Moskvi in ​​moskovski regiji je izjemno pomembno zagotoviti stabilnost jam. Da bi to naredili, so izdelani s pobočji od 15 do 50 stopinj, odvisno od vrste tal. Če je tla nestabilna, so pobočja ojačana s podložkami in lističi, v posebnih primerih - z umetnimi sredstvi s pomočjo zamrzovanja, bituminizacije ali silikatizacije.

    Brak komentarzy:

    Prześlij komentarz

    Popularne posty