wtorek, 9 kwietnia 2019

Cene jeklenih konstrukcij na tono

Kako zmanjšati stroške jeklenih konstrukcij?

Stroški jeklenih konstrukcij sestavljajo več dejavnikov: končna teža konstrukcije v tonah, obseg naročila, cena izdelave jekla in površinska obdelava ter stroški dobave in naknadne namestitve. Da bi zmanjšali stroške izdelave kovinskih konstrukcij, vam priporočamo, da natančno preučite projekt v fazi priprave projektne dokumentacije. Naši strokovnjaki vam bodo pomagali pri razvoju in oblikovanju risb KMD ter predlagali rešitve za poenostavitev struktur, ne da bi pri tem ogrozili zanesljivost. Pripravili bomo tudi priporočila za slikanje in predobdelavo površine ob upoštevanju delovnih pogojev objektov, izračunavanja približnih stroškov dela na m².

Stroški montaže kovinskih konstrukcij

Skupaj s proizvodnim procesom postaja montaža kovinskih konstrukcij odločilna faza za oblikovanje visoke trdnosti, zanesljivosti in trajnosti celotne konstrukcije.

Kako je cena kovine?

Proizvodnja elementov, pa tudi koliko stane postavitev kovinske konstrukcije za 1 tono, je odvisna od velikosti, teže delov, posameznih lastnosti. V tej zadevi ni fiksne vrednosti in to je normalno. Imate priložnost dokončati nalogo za razpoložljivi denar.
  Cene jeklenih konstrukcij na tono

Montaža kovinskih konstrukcij

Vgradnja kovinskih konstrukcij se izvaja v skladu z zahtevami odrezkov in risb CMD. Risbe KMD (kovinske konstrukcije, detajli) se izvajajo na podlagi delovnih risb. Nadzor in nadzor kakovosti namestitve tehnoloških kovinskih konstrukcij izvaja visoko kvalificirano inženirsko in tehnično osebje.
  Cene jeklenih konstrukcij na tono

Preverjanje skladnosti kovinskih konstrukcij s standardi kakovosti

Poleg splošnih zahtev za proizvodnjo kovinskih izdelkov glede na posebne parametre, mora podjetje pred pošiljanjem končnih izdelkov dobavitelju opraviti preskusni sklop. Brez končne montaže izdelka po vseh pravilih kovinske konstrukcije nikakor niso dostavljene na spletno stran, zato je stranka tovarniških izdelkov lahko prepričana v kvaliteto materiala in njegovih pritrdilnih elementov - na gradbišču ne bo prišlo do kršitev.

Fizična teža kot prva prednost

Armirani beton je zanesljiv in preizkušen material, vendar če primerjamo njegovo težo s kovinskimi strukturami, to so neprimerljivi parametri. Teža kovine na najbolj pozitiven način vpliva na hitrost in enostavnost vgradnje kovinskih konstrukcij ter na možnost hitre in natančne demontaže. Hkrati je transport kovinskih konstrukcij iz kraja v kraj neizravnan glede na gospodarske parametre, v klasičnih stavbah pa možnost razstavljanja in transporta, če ni prisotna, iz različnih razlogov zelo skrbi.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty