czwartek, 11 kwietnia 2019

Gradnja inženirskih omrežij in komunikacij

  Gradnja inženirskih omrežij in komunikacij

IZDELAVA INŽENIRSKIH OMREŽIJ IN KOMUNIKACIJ

Inženirske mreže in komunikacije se uporabljajo v vsakem domu. Za udobno življenje potrebuje oseba za vodo, toploto, kanalizacijo, električno energijo.
  Gradnja inženirskih omrežij in komunikacij

Inženirske mreže: odstranjevanje omrežij, polaganje komunikacij

Postavitev zunanjih omrežij inženirskih komunikacij je precej zapletena in dolgotrajna vrsta dela in zahteva odgovoren pristop. Podjetje SATORI Corporation ponuja celoten obseg storitev, ki pokrivajo zunanje inženirske komunikacije in omrežja ter zagotavlja visoko raven učinkovitosti vseh vrst dela. Naši strokovnjaki so visoko usposobljeni in z lastno tehnično floto nam omogočajo čim bolj učinkovito izvajanje tehnoloških procesov.
  Gradnja inženirskih omrežij in komunikacij

Načrtovanje inženirske mreže

Oblikovanje in gradnja inženirskih omrežij v predhodni fazi gradnje igra veliko vlogo. V tej fazi gradnje so vključeni projekti ogrevanja, oskrbe z vodo, prezračevanja, elektrike, oskrbe s plinom in informacijske komunikacije. Pri pripravi projekta je treba upoštevati lokacijo bližnjih inženirskih omrežij, kot so visokonapetostne kabelske linije in mestne odplake.
  Gradnja inženirskih omrežij in komunikacij

Gradnja inženirskih omrežij in komunikacij (instalacija)

Gradnja mestnih inženirskih omrežij in gradnja zunanjih inženirskih omrežij na gradbišču, komunikacija znotraj stavb so ključni korak v gradbenem procesu. Strokovnjaki INZHPROEKTSTROY so pripravljeni za izvajanje širokega spektra nalog na tem področju. Vsako stavbo bomo zagotovili s sodobnimi avtonomnimi ogrevalnimi sistemi, lokalno kanalizacijo in jo priključili na vodovodne sisteme.
  Gradnja inženirskih omrežij in komunikacij

Gradnja inženirskih sistemov

Gradnja inženirskih sistemov je zadnja faza gradnje katere koli zgradbe, katere kakovost je odvisna od učinkovitosti njenega delovanja. Komunalna omrežja so pomemben sestavni del stavbe, zagotavljajo udobno bivanje ljudi v njej, prispevajo k njihovemu zdravju in zagotavljajo visoko zmogljivost.
  Gradnja inženirskih omrežij in komunikacij

Gradnja zunanjih inženirskih omrežij in komunikacij

Namestitev vodovodnega sistema je praviloma prva pomembna faza pri gradnji zunanjih inženirskih omrežij in njihovi povezavi s gradbiščem, ki zagotavlja najmanjšo raven potrebnih virov. Pri načrtovanju in gradnji objektov je prednostna naloga vodovodnega sistema. Oskrba z vodo poteka bodisi tako, da se poveže z najbližjim srednjim odvodom vode ali z neposrednim avtonomnim odvzemom vode iz rezervoarja ali vdolbinice. V skladu z zahtevami po požarni varnosti, oskrba z vodo vključuje vgradnjo hidrantov. Polipropilenske cevi se praviloma uporabljajo za zunanje oskrbo z vodo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty