poniedziałek, 8 kwietnia 2019

Zamenjava dvižnikov v stanovanju

  Zamenjava dvižnikov v stanovanju

Kaj je lažje, kar je težje

Število in kompleksnost "problemov" pri zamenjavi dvižnikov je neposredno odvisna od strukture komunikacijskega sistema v hiši in od namena tega dvižnika. Kot celota organizirana inženirska komunikacija v stanovanjski zgradbi daje idejo o naslednjem. video
  Zamenjava dvižnikov v stanovanju

Spremenite kanalizator ↑

Zamenjava dvižnega voda se začne z razstavljanjem stare strukture Da bi to naredili, na ravni približno metra nad črto, mlinček rezane cevi iz litega železa. Podobno smo rezali zgornji del konstrukcije in se umaknili s stropa okoli 6-8 cm. Cev ne smemo popolnoma odrezati. V nastalem rezu vstavite kovinski klin, na katerem morate večkrat udariti s kladivom. Zaradi tega mora cev točno točiti po obodu. Iz stojine odstranimo del in izvedemo stožčasto posnetek z mlinom v krogu preostalega dela.
  Zamenjava dvižnikov v stanovanju

Kdo bi moral spremeniti dvižnike v privatiziranem stanovanju

Upoštevati je treba, da poleg lastninske pravice obstaja tudi tako imenovano breme lastnika, kar je potreba po vzdrževanju svoje lastnine v dobrem stanju in plačevanju njegovega vzdrževanja.
  Zamenjava dvižnikov v stanovanju

Kako je načrtovana zamenjava ogrevanja v stanovanjih in stanovanjskih zgradbah.

Pred pričetkom načrtovane zamenjave grelnikov v hiši bomo pripravili sobo in odstranili vse pripomočke za milo in ril ter vse krhekne predmete za notranjost, da ne bi prišli do umazanije z iskrami in prahom pri rezanju kovine. Ko je vse pripravljeno in voda iz dvižnika je izsušena, kaj naredi vodovodar Zheka, smo posekali dvižni vod in v stanovanju očistili cev za distribucijo vode.
  Zamenjava dvižnikov v stanovanju

Katere cevi je bolje izbrati? ↑

Stojalo za vodo je lahko iz jekla, pocinkane cevi ali polimernih materialov. Prva dva tipa cevi potrebujeta skrbno in stalno skrb, slednja pa le v skladu s pravili delovanja. Ker so sodobne cevi iz polipropilena ali cevi iz polivinilklorida na več načinov boljše od kovine, je v primeru zamenjave dvižne naprave treba posvetiti pozornost.
  Zamenjava dvižnikov v stanovanju

Zamenjava dvigal v hiši - zahteve in predpisi

  • Če želite določiti zaprtje dvižne naprave v hiši strokovnjaku,
  • Obrnite se na stanovanjski urad za dovoljenje za razstavljanje oskrbe z vodo,
  • Da se s sosedi strinjate glede pogojev za zaustavitev oskrbe z vodo in o tem obvestite druge najemnike,
  • Izvedite vsa dela samo med delovnim časom, da bi zmanjšali nevšečnosti za vse prebivalce stopnišča.
Če se strinjate s svojimi sosedami, lahko v hiši spremenite celoten dvižnik, kar bo najboljša možnost. V najslabšem primeru so nadomestne cevi v enem stanovanju. To zagotovo ni tako priročno, ampak kaj storiti? V tem primeru je vložek izdelan iz stropa do tal.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty