środa, 24 kwietnia 2019

Kakšna je razlika med blokom in hišo?

  Kakšna je razlika med blokom in hišo?

Kaj je panelna hiša?

Pri montažnih hišah so zgrajene zgradbe s pomočjo posebnih plošč - večinoma armiranega betona. Za njih so značilne precej velike velikosti: višina sten v hišah te vrste praviloma ustreza širini gradbenih plošč.
  Kakšna je razlika med blokom in hišo?

Hiše so monolitne, plošče, opeke, blok. Kaj je bolje izbrati?

Danes ima stanovanjski trg monolitne, opečne, panelne in mešane hiše. Pri izbiri stanovanja mora kupec upoštevati ne le lokacijo hiše, površino, tla in postavitev stanovanja, temveč tudi razumeti, kje je panel, kjer je monolit, kaj je bolje in zakaj. Razmislite o vseh modelih.
  Kakšna je razlika med blokom in hišo?

Razlika plošče hiše iz bloka.

Panelna hiša je hiša, zgrajena z montažo velikih armiranih betonskih plošč in plošč. Takšne plošče se proizvajajo v tovarni, z vlivanjem iz betona z dodatkom kovinske ojačitve, da se poveča njihova moč. Gradnja plošče se aktivno uporablja že več kot stoletje po celem svetu. Prve takšne hiše so se začele pojavljati v Severni Ameriki, nato pa v Evropi in od tam so prišle v našo državo. Z razvojem tehnologije je zdaj mogoče združiti različne tehnologije pri gradnji plošč, na primer, uporaba ne le klasičnega betona, temveč tudi vlaknastega betona in polistirnega betona.
  Kakšna je razlika med blokom in hišo?

Kaj razlikuje blok in plošče hiše?

Obstaja neverjetno veliko število vidikov, ki ločujejo plošče in blok hiše. Njihova glavna razlika je material, uporabljen pri gradnji hiš. Torej, če v panelni konstrukciji hiše govorimo o posebnih sendvičih ploščah, potem pa pri gradnji blokov hiše, kar je povsem logično, se uporabljajo bloki.
  Kakšna je razlika med blokom in hišo?

Zgradbe iz betonskega betona

Vmesni objekti med monolitnimi in monolitnimi ploščami stanovanjskih stavb so stavbe iz betonskega betona, v katerih so stene izdelane z mokrim orožjem (pod pritiskom). S to metodo betoniranja znotraj stene je ojačana polistirenska plošča (enaka bazaltna izolacija). Izoliran beton je bolj trpežen, gostejši od običajnega betona. Tehnologija je preprosta, se uporablja v številnih državah, omogoča zmanjšanje stroškov ogrevanja. Poveča se fleksibilnost pri načrtovanju, kot tudi v stavbah s krili za zunanje stene. Fleksibilnost tehnologije omogoča oblikovanje ukrivljenih plošč, različnih delov, stenskih konfiguracij. Teža se zmanjša doma.
  Kakšna je razlika med blokom in hišo?

Značilnosti popravila stanovanj v okvirju (ali monolitnem okvirju) novih stavb

Stanovanjske hiše tipa frame-block so se pojavile v naši državi razmeroma nedavno. Njihova glavna razlika med panelnimi novimi stavbami je v tem, da na stene ne pridejo pripravljene plošče iz gradbenega objekta, temveč se nahajajo neposredno v hišo plinskih silikatnih blokov.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty