poniedziałek, 22 kwietnia 2019

Namestitev skodelice video shingles

  Namestitev skodelice video shingles

Priprava strešne osnove za vgradnjo

1. Naprava za dekoriranje pod skodlami

Na podlago so mehek ploščice postavljene precej stroge zahteve. To mora biti togo, trdno in enakomerno (razlike v višini ne smejo biti večje od 1-2 mm). Krupnoshchitovoy tla je položen z vrzeljo šivov, za njegovo pritrditev z uporabo samoreznih vijakov ali brušenih nohtov. Pri nameščanju lesenega tla morate pozorni na drobce letnih obročev in položiti material, tako da so obrnjeni navzdol. Če se montaža osnove OSP-3 ali vezanega lesa opravlja v hladni sezoni, med pločevinami pustite razmik 3 mm. To se bo izognilo deformaciji tla med toplotno širitvijo materiala poleti.
  Namestitev skodelice video shingles

Niansi vgradnje mehke ploščice ↑

Material se lahko položi tudi pri "minus" temperaturi. Če pa je zunanji termometer padel pod + 5 °, je treba pakete s ploščicami zložiti na toplem mestu in vzeti pet ali šest pakiranj. Torej material nima časa za zamrznitev. Samolepilni spodnji sloj na skodelici je treba pred montažo ogreti z gradbenim sušilcem za lase. Najbolje je, da je skodle na pokrovu pod pokrovom, sicer se lahko poškoduje streha.

Kaj je ploščica s šilavico?

Torej, najprej se ukvarjamo s koncepti, da bomo jasnejši, kaj bomo razpravljali v nadaljevanju. Torej, osnova ploščice Shinglas je steklena vlakna, ki strešnemu materialu zagotavlja dovolj elastičnosti in gostote. Jasno je, da parameter elastičnosti neposredno vpliva na prožnost ploščice, končna kakovost izdelka pa je odvisna od gostote.
  Namestitev skodelice video shingles

Montaža strešnega materiala

Prvi korak je postaviti ploščice za zavese - poseben element strešne kritine. Vsi proizvajalci ne nudijo posebne ploščice za previs. V tem primeru želite uporabiti trak materiala, ki je izrezan iz navadne skodle - odrezane so cvetni listi. Odvisno od višine strehe 2 cm, so nastale elemente zlepljene.
  Namestitev skodelice video shingles

Montaža skodle

Pred montažo skodle je potrebno dokončati pripravo temeljev. Tehnologija namestitve je v veliki meri odvisna od klimatskih pogojev. Na primer, če temperatura zraka ne presega 5 ° C, je treba ploščico hraniti v topli sobi približno pol ure pred polaganjem (pri temperaturi 20 ° C). V hladni sezoni je bolje, da namestite ploščice strokovnjakom, saj uporabljajo toplotno pištolo ali zgradijo "vročo hišo" nad streho. Zaradi tega je mogoče doseči enake značilnosti strehe, kot je med vgradnjo v toplo sezono.
  Namestitev skodelice video shingles

Namestitev shinglas shingles. Faza 2. OSP-3, strehe in vetrne letve ter Anderep podloga

Naslednji korak je bil pritrditi na zaboj OSB, nato pa takoj postaviti oblogo obloge (tako da OSB ne postane mokra in ni otekel - pojavijo se taki precedensi).

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty