niedziela, 21 kwietnia 2019

Gradnja šole

  Gradnja šole

Faze oblikovanja izobraževalnih ustanov

Gradnja katerekoli izobraževalne ustanove: vrtec, šola, dom ali fakulteta vključuje več stopenj. Začetno načrtovanje stavb se začne z osnutkom načrta. Projekti izobraževalnih ustanov urejajo norme SNiP, SanPin, GOST, pa tudi lokalne norme urbanističnega načrtovanja. Že v tej fazi bomo vizualno predstavili racionalno uporabo vsakega kvadratnega metra stavbe ob upoštevanju posebnosti podnebja, pokrajine in posebnosti institucije.

Popis

Za organizacijo izobraževalnega procesa ima institucija dve stavbi, zgrajena leta 1930 in 1950. V akademsko-upravni zgradbi na naslovu: ul. Belinsky, 91 so upravne pisarne (s skupno površino 302,8 kvadratnih metrov), učilnice in laboratoriji (s skupno površino 806 kvadratnih metrov) in knjižnico (40,8 kvadratnih metrov). V izobraževalni zgradbi na naslovu: ul. Agronomska, 53 skoncentriranih učilnic in laboratorijev (438,6 m2), je športno igrišče (50 m2).
  Gradnja šole

Gradbeniki mesta Krasnodar

Preizkušeni in uspešni razvijalci mesta Krasnodar v vsakem od svojih projektov zagotavljajo nove stavbe parkirišče in podzemno parkirišče, opremljene z igrišči, objekti krajinskega oblikovanja, komercialni in pisarniški prostori, ki se nahajajo prednostno v pritličju.

Ovire

Na žalost zastarela oprema v elektroenergetskem sistemu ne omogoča hitro odziva na nihanja povpraševanja po toplotni energiji. Takšna situacija je na primer običajna. Po rekonstrukciji so se nekatere hiše v mikroregiji preklopile na energetsko varčne tehnologije: izolirale so fasade, zamenjale okna in vrata, izboljšale prezračevanje, nameščale regulatorje toplote in začele uporabljati trikrat manj energije. Prebivalci plačajo manj na računih, vendar se količina toplote na izhodu iz kotlovnice ni zmanjšala (ali zmanjšala, ampak se je povišala temperatura povratne vode v njegovi glavni enoti). To je posledica dejstva, da ima stara oprema zelo visoko vztrajnost, je težko preurediti načine delovanja in še veliko več.
  Gradnja šole

Edina šola v gozdu je polna

Šola je že dolgo zahtevala novo šolo, katere prebivalstvo se hitro povečuje. Obstoječa šola (ki je že več kot 50 let) s projektno zmogljivostjo 500 ljudi po podatkih Javne zbornice v novem študijskem letu bo prejela 1070 študentov! Regionalne norme urbanističnega načrtovanja (RNPP) in SanPiN so hudo kršene, število študentov v razredu znatno presega dovoljeno 25 ljudi. Razredi se odvijajo v pogostih učilnicah stare stavbe.
  Gradnja šole

Znane civilne stavbe Rybinsk

Rybinsk je znana Volga mesto, "prestolnica prevoznikov" Ruskega cesarstva, ki je še vedno ohranila svoj stari trgovski okus.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty