środa, 24 kwietnia 2019

Tla v skladišču

  Tla v skladišču

Industrijska betonska tla

V večini primerov, pri oblikovanju industrijske skladiščne tla, se ga jemlje kot podlago za beton. To je tisti, ki izpolnjuje vse zahteve v tem primeru zaradi svoje zanesljivosti, trajnosti in moči. Kot osnovni estrih postane idealna rešitev, katere dodatne prednosti so razmeroma poceni, hitro in enostavno styling, izrazito grobo kristalinično strukturo, ki postane odločilna za njegovo moč.
  Tla v skladišču

Možne možnosti nadstropja za skladišče

V nekaterih primerih se za skladišča uporabljajo tudi druge vrste premazov Elakor. To lahko narekuje potreba po zagotavljanju dodatnih dekorativnih ali funkcionalnih lastnosti, določenih delovnih pogojev, pogojev delovanja itd.
  Tla v skladišču

Osnovne zahteve za skladišča

Oddelek 1: Tla

Za delovanje vozil v sistemih za skladiščenje z ozkimi vmesnimi policami potrebujete posebno tla. Tla morajo biti primerna za predpisane obremenitve, biti ravna in raven. Da bi nakladač pravilno deloval med premikanjem z dovoljeno hitrostjo, tako da je gibanje in dviganje gibalo gladko in da je postavitev obremenitve točna, je zelo pomembno, da se držite območij dovoljenih vrednosti, navedenih spodaj. Posebna pozornost je treba nameniti tem priporočilom. Da bi se izognili morebitnim nesoglasjem, priporočamo, da se ta priporočila vključite tudi v pogodbo s pogodbenikom za namestitev končnega tla in police.
  Tla v skladišču

Polaganje tal na zalogi

Naprava v razsutem stanju v skladišču se izvaja na standardni tehnologiji. Kot podlago se uporablja betonski estrih. Postopek za delo s skladbami je odvisen od specifične vrste tal. Polaganje samonivelirnih tal v tovornem hangaru v skladišču terminal obsega naslednje korake:
  Tla v skladišču

Vrste standardnih rešitev za samonivelirna polimera

Industrijska tla so na voljo na objektih: skladiščih, hangarjih, delavnicah in nakladalnih terminalih. Skladišča imajo velika območja. Zahteve za moderne industrijske tla so neposredno odvisne od posebnosti in namena prostorov. Pravilno izbira polimernih industrijskih tal lahko podrobneje razumejo le njihove lastnosti.
  Tla v skladišču

Določimo glavne značilnosti, ki morajo imeti visokokakovosten dno skladišča.

+ Visoka stopnja odpornosti proti obrabi. Med delovanjem skladiščne opreme zaradi abrazije betona zaradi abrazivnih učinkov nastane akumulacija plasti finega cementnega prahu, ki se nabira na skladiščenem blagu. Učinek tega prahu na zdravje skladiščnega osebja je izredno negativen in odstranjevanje blaga iz njega je zelo težko. Prisotnost prahu je popolnoma škodljiva za stanje skladiščne opreme, saj je mogoče kopičenje statične elektrike in odpoved nadzornih sistemov.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty