czwartek, 10 stycznia 2019

Plin iz preprog

  Plin iz preprog

Plinska preproga iz litega železa

Plinska preproga iz litega železa je cevovodna oprema za plinovode, namenjena zanesljivi zaščiti pomembnih inženirskih omrežnih vozlišč na točkah njihovega izhoda na površino. Izdelek, ki ga ponujamo, je iz sive litine znamke SCh-20 v dveh velikostih. Velika preproga ima osnovni premer 390 mm, pokrivalo 240 mm in višino 230 mm. Majhna preproga iz litega železa na isti višini ima podlago s premerom 235 in pokrovom 125 mm.
  Plin iz preprog

Uporaba

Velika plinska preproga je potrebna za zaščito plinovodov, ki dosežejo površje zemlje. Namestijo se na naftovodih, naftovodih, plinovodih, vodovodnih omrežjih itd. Vgrajen je na posebno betonsko ploščico, ki ji omogoča potapljanje.
  Plin iz preprog

Plinska preproga iz litega železa

Kot je znano, pri polaganju cevi za transport vode, olja ali plina, da bi zagotovili varnost, so nameščene krmilne ali regulacijske naprave. Da bi zaščitili opremo pred tovorom in hkrati omogočili dostop do inšpekcijskih ali popravljalnih del, so nad njo postavljene tako imenovane plinske preproge na posebni betonski podlagi. Te naprave obsegajo ohišje iz litega železa, jekla ali polimerov in pokrov, pogosto z običajno ključavnico.
  Plin iz preprog

Izdelava inšpekcijskih žlebov iz sestava polimer-peska, palčk iz polimerov, loput za plastiko

Izdelava loput za polimerne materiale, lopute iz umetne mase, vhodi za vročo vodo, plinske preproge iz kompozitov iz peska.

Inšpekcijske lopute, vhodi za nevihto, plinske preproge, izdelane iz kompozicije polimerne peska, so najnovejši revolucionarni razvoj podjetja VSB-Transport LLC. Ti izdelki so ustvarjeni kot alternativa proizvodom iz litega železa.
  Plin iz preprog

Kondenzat, plin iz preprog

Kolektorji kondenzata

Kondenzacijski past je tehnološka naprava za zbiranje in odstranjevanje kondenzata, vode in težkih ogljikovodikov iz plinovodov (jekla in polietilena). Kaj omogoča, da se čim več in hkrati poveča učinkovitost sistemov oskrbe s plinom. Kopičenje tekočine v cevovodu lahko povzroči hidravlične udarce. Kot rezultat - izpadanje ali odpoved opreme. Praviloma so kondenzacijske pasti nameščene v spodnjih odsekih poti in v glavi cevovoda, kjer pade glavni del kondenzata.
  Plin iz preprog

Funkcije in prednosti litega železa

Med gradnjo hiše ali načrtom ulice malo misli o tem, kje bo voda padla v dežju. Ustvarjanje posebnih odprtin, ki so zaščitene z dovodom litega železa, vam omogočajo, da se znebite vode brez napora in popolnoma zaprete kanalizacijo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty