środa, 9 stycznia 2019

Tape temelj narediti sam video

  Tape temelj narediti sam video

Gradimo kaseto z lastnimi rokami

Tračna podlaga, za razliko od vijaka, se lahko uporablja pri gradnji prostorov s kletnim podaljškom, kot tudi v kletnih in podzemnih prostorih.
  Tape temelj narediti sam video

Nalepka Fundacije Nalivanje

Za zapolnitev temelja je potrebno uporabiti le tiste naprave, ki lahko brizgajo malto iz katerega koli kota opažev. Ne pozabite na dodatni pladenj. Preden jo napolnite, je potrebno zmes doseči do želene konsistence.
  Tape temelj narediti sam video

Pripravljalna dela za zapolnitev temelja

Začni z delom. Zasnova nizke gradnje je širina 400 milimetrov. Pred izvajanjem dela se preučujejo posebnosti mesta, upoštevajo višinske razlike. Če za označevanje ni posebnih merilnih naprav (teodolita), lahko to naredite z improviziranimi sredstvi. Po načrtu, v skladu z načrtom, zunanji perimeter, kljukice ali ojačitve (stebri) v gredo v vogalih, pravokotni kot preverimo z goniometrom. Na stojalih okoli oboda se raztezajo linija ali niz. Notranje označevanje se izvede na enak način (ob upoštevanju širine odmika, na primer 400 mm).
  Tape temelj narediti sam video

Kako vliti trak temelj

Trakove fundacije se najpogosteje uporabljajo v zasebni stavbi pri gradnji hiš, garaž, kopališč. Je cenejši kot trdna podlaga, medtem ko je bolj funkcionalna kot osnova za pilote in je idealna za stavbe s kletjo.
  Tape temelj narediti sam video

Kako vliti temelje pod hišo z lastnimi rokami - tehnika + video

Pri individualni stanovanjski gradnji so najpogostejši temelji trakov, saj idealno opravljajo svoje naloge na skoraj vseh vrstah tal, niso preveč zapleteni za samoplodovanje in so prav tako relativno poceni. Še ena pogosta vrsta je zbirke, ki se uporabljajo na mobilnih tleh. In prva faza urejanja takšnih temeljev bo natančen izračun potrebne količine gradbenega materiala, njihov nakup in dostava na gradbišče. Smotrno je, da takoj kupite celoten obseg gradbenih materialov, tako da jih ne boste motili z dodatnimi nakupi med delom in imate čas za dokončanje celotnega dela v eni topli sezoni.
  Tape temelj narediti sam video

Fundacija traku. Kratek izlet

Vsestranskost, zanesljivost, relativna enostavnost izdelave - vse te značilnosti v celoti opisujejo trakove osnove, ki so precej pogoste vrste podporne strukture za široko paleto predmetov, začenši s hišami v državi in ​​konča s kopeli in ograji. Ta temelj je armiranobetonski temelj, izdelan po obodu zgrajenega predmeta, ki služi za razdelitev tovora na tla. Postopek traja veliko časa, je zelo dolgotrajen in če se priporočila ne upoštevajo, morda ne bo privedla do pričakovanih rezultatov.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty