piątek, 11 stycznia 2019

Zaključek socialnih stanovanj

  Zaključek socialnih stanovanj

"Severna dolina": apartmaji v okrožju Vyborg od razvijalca

Nov stanovanjski kompleks "Severna dolina" v okrožju Vyborg od razvijalca "Glavstroy-SPb" - eden izmed najbolj ambicioznih in ambicioznih projektov na trgu nepremičnin v Sankt Peterburgu. To je razvojno urbano območje s sodobno infrastrukturo: lastnimi vrtci in šolami, rekreacijskimi površinami, parkirišči, novimi cestami in inženirskimi omrežji. Stanovanjski kompleks "Northern Valley" se nahaja v bližini postaje podzemne železnice Parnas in slikovitega Shuvalovskega parka.
  Zaključek socialnih stanovanj

Apartmaji v južnem mestu

Ne glede na stanje na trgu nepremičnin, stanovanja v južnem mestu so v stalnem povpraševanju. Njihove stranke so precej široko paleto ljudi, od katerih so večinoma študenti in mlade družine. V vsakem primeru - to je priložnost, da si zagotovite ločeno stanovanje po razumni ceni.
  Zaključek socialnih stanovanj

Sanja o novem domu? Kupite ga zdaj

Samarski trg nepremičnin še ni imel tako donosen, cenovno ugodnih ponudb. GK "Finstroy" je rešil številne težave, zaradi česar se stroški novih stanovanj v udobnih soseskah pogosto povečujejo na neverjetne zneske. Zato lahko zdaj kupite stanovanje, pripravljeno za končno popravilo, ne da bi celo imeli izjemno visok dohodek.
  Zaključek socialnih stanovanj

Nove zgradbe v Tyumenu od razvijalca

Na regionalnem trgu nepremičnin se vsako leto povečuje povpraševanje po novih stavbah v Tyumenju od razvijalca. V mestu in sosednjih območjih se stalno gradijo nove hiše in celotni stanovanjski kompleksi, kar zagotavlja stabilno širitev primarnega stanovanjskega trga in oživlja prodajo novih stavb.
  Zaključek socialnih stanovanj

Kaj je za besedami elit, poslov, udobja, gospodarstva

Čas, ko je stanovanje v Hruščovu s kovinskimi plastičnimi okenami, stretch stropom, mavčastim kaminom in stebri v gotskem slogu, se imenuje elita, ki je že zdavnaj odšla, a mnogi ljudje so ostali nekoliko previdni glede poslovnega razreda in elit. Pomanjkanje jasne klasifikacije stanovanj ni ustrezalo tako kupcem kot dobrovernim razvijalcem. Na srečo je zdaj v preteklosti, vsaj v zvezi z novimi zgradbami.
  Zaključek socialnih stanovanj

Ali obstaja vredna alternativa?

Obstaja! Druga možnost je, da je vredno razmisliti o možnosti nakupa stanovanja v predmestju Moskve, na primer, v bližnji moskovski regiji. Dobro razvita infrastruktura moskovske regije vam omogoča, da precej hitro pridete na katerokoli osrednje območje kapitala, kar precej ne poveča dolžine bivanja na poti, za razliko od prebivalcev osrednjih območij kapitala. Toda nižji stroški odkupljenih stanovanj, čudovite pokrajine zunaj okna, čistega zraka in jutranje tišine bodo več kot plačali nazaj to rahlo neprijetnost.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty