czwartek, 10 stycznia 2019

Polaganje marmornatega kamna v hotelu

  Polaganje marmornatega kamna v hotelu

Pluse pristanišča iz marmorja, položenih na okvir

Mramorna tla, nameščena na okvirju, imajo prazen prostor med podnožjem tla, na katerem je nameščen okvir, in talne plošče. Ta prostor vam omogoča, da pod tlemi prosto postavite vse inženirske komunikacije (električna napeljava, kabli, varnostni sistemi in upravljalci itd.).
  Polaganje marmornatega kamna v hotelu

Kje kupiti namizni pokrov iz naravnega granita ali marmorja v Moskvi

Za izdelavo delovne plošče skupina KAM uporablja tradicionalne vrste kamnov - marmorja, granita, travertina. Vsak od njih ima svoje značilnosti. Na primer, granit se odlikuje po svoji dolgotrajnosti in trajnosti, ki zagotavlja univerzalnost svojih izdelkov. Granitni pulti so v kuhinji pogosto zahtevani, saj so v takih prostorih izpostavljeni še posebej intenzivni uporabi. Življenjski naravni vzorec in različni odtenki granita vam omogočajo, da ustvarite prave mojstrovine, ki se samodejno spreminjajo v glavni akcent notranjega ansambla.
  Polaganje marmornatega kamna v hotelu

Projektni projekt, vizualizacija

Z bogatimi izkušnjami pri delu z naravnim kamnom, ki ima visoko usposobljenost, naš specialist za oblikovanje lahko izvede projekt katere koli kompleksnosti - od preproste kuhinjske delovne plošče do ustvarjanja notranjosti hotelov, poslovnih centrov itd. Kreativni potencial našega oblikovalca vam omogoča ustvarjanje notranjosti, ki v celoti ustreza vašim zahtevam in prednostim. Računalniška 3-D vizualizacija je najučinkovitejši način za vizualno prikazovanje naročnika projektu na realen način. Zaradi svoje naravne lepote, edinstvene barvne palete, moči in trajnosti - naravnega kamna bo odlična dekoracija za vašo notranjost.
  Polaganje marmornatega kamna v hotelu

4. OSNOVNE DOLOČBE

4.1. Zasnova tal je treba izvesti ob upoštevanju operativnih učinkov na njih, posebnih zahtev (brez natančnosti, antistatične, brez prahu, absorpcije toplote, zvočne izolacijske sposobnosti, spolzke) ter podnebnih razmer na gradbišču.
  Polaganje marmornatega kamna v hotelu

Možnosti dekoriranja stenskih površin

Velik izbor dekorativnih končnih materialov, ki so na voljo danes v trgovski mreži Yekaterinburg, omogoča Yuda strokovnjakom, da okrasijo notranjost prostorov na izviren način s katerim koli proračunom, dodeljenim za popravila. Mojstri Yuda vam bodo povedali o značilnostih materiala - prednosti in slabosti, ceni itd.
  Polaganje marmornatega kamna v hotelu

Izravnalne in dekorativne kompozicije

Vse vrste ometov lahko razdelimo na dve široki kategoriji. Prvi od njih so potrebni za skrivanje nepravilnosti, in drugi - za končno obdelavo površin. Razlikujejo se v debelini uporabljene plasti, saj opravljajo popolnoma različne funkcije. Izravnalne spojine so osnova in okrasne pokrivajo, da izboljšajo estetske značilnosti.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty