czwartek, 31 stycznia 2019

Priprava stropa za slikanje

  Priprava stropa za slikanje

Najboljša stropna barva ↑

Danes, ko se beljenje z apno in kredo praktično ne porabi, je odvisno od vas, da se odločite, katero barvo bo barvalo na stropu, tako zanimivo in težje. Sodoben potrošnik iz široke palete barv na vodni osnovi lahko izbere sestavo v skladu z njegovim funkcionalnim namenom in kvalitativnimi lastnostmi, vključno z:
  Priprava stropa za slikanje

Odstranimo stari premaz

Whitewash

Visokokakovostno barvanje zahteva vsaj visoko kakovostno stropno pripravo. Če postanete leni in zapustite staro prevleko, bo po slikanju takšnih krajev preveč jasno vidna, nato pa se bo stara barva še vedno zrušila in potegnila čez novo. Želite popoln strop - opravite usposabljanje v skladu s pravili.
  Priprava stropa za slikanje

Možnosti slikanja in njihove značilnosti

Preden nadaljujete do stropa, je potrebno ugotoviti, na katerih površinah je mogoče nanašati vodni premaz. Očitno je najbolj kompetenten način očistiti strop iz prejšnjega premaza. Ampak se vedno ukvarjamo s tem postopkom, sami opravljamo popravila?
  Priprava stropa za slikanje

Ocenite stanje zgornje meje

Po tem, ko je prostor pripravljen za delo, je potrebno oceniti stanje pokrova stropa. Preverite strop za puščanje, kot če jih ne odstranimo, je nesmiselno barvati strop. Rože madeže iz uhajanja na stropu očistijo z raztopino bakrovega sulfata. Poleg puščanja poglej, kakšno obliko strop ima: ravno ploščo ali strop s korakom na obodu. Ocenite tudi stanje čipov, razpok in šivov, njihovo dolžino in globino. Njihova prisotnost bo zahtevala omet.
  Priprava stropa za slikanje

Priprava in čiščenje stropa

Če so stropne plošče nameščene ravno, je dovolj, da odstranite ostanke ozadja, lepila in / ali odtisa s stropa. Za odstranitev beline ali ozadja je treba površino stropa navlažiti z vodo z gobico. Takoj, ko je odstranljiv sloj beline ali ozadja namočen, ga je mogoče enostavno odstraniti z lopatico. Ne potrebuje več navlažiti večjih površin, ker se lahko hitro posušijo. To je najbolje storiti korak za korakom, omočiti in čiščenje majhnih področij pretoka, na primer, meter za meter.
  Priprava stropa za slikanje

Predhodna priprava zgornje meje

Strop, ki ga morate izmeriti s kitom, je lahko drugačen. Če je stanovanje, v katerem se izvede popravilo, "vlažno", potem je lahko betonska tla, omet ali gradnja suhih zidov. To površino lahko napolnite in nato kiti. V že stanovanjskem stanovanju je situacija bolj zapletena: tukaj se morate najprej znebiti prejšnjih plasti dekoracije, temeljito očistiti barvo ali ozadje in se skušati uskladiti čim več.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty