poniedziałek, 28 stycznia 2019

Zgradite hišo z lastnimi rokami poceni

  Zgradite hišo z lastnimi rokami poceni

Izbira materiala za stene in podporno strukturo

Precej resne zahteve veljajo za postavljene zgradbe - hiša ne sme imeti čudovitega videza, ampak tudi gradnja naj bi bila čim manj časa in stroškov. In, seveda, stavba mora obstajati že dolgo in ima visoko toplotno izolacijo. Te cilje lahko enostavno dosežemo z uporabo sodobnih, učinkovitih materialov in z upoštevanjem inovativnih gradbenih tehnologij.
  Zgradite hišo z lastnimi rokami poceni

Značilnosti hiše

Prizadevanja dveh moških so zgradili poceni hišo za stalno bivanje s pritrjeno garažo. Na začetku projekta ni bil vključen garažo in je bil pritrjen ob zaključku hiše.
  Zgradite hišo z lastnimi rokami poceni

Ni draga hiša ne sme biti:

  • Zelo majhna. Njegova velikost mora ustrezati potrebam vaše družine.
  • Neprijetno. Morati se soočiti z življenjskim slogom vaše družine.
  • Nizka kakovost. Uporabite lahko cenejše, vendar dobre tradicionalne rešitve. Te rešitve so praviloma lažje izvajati.

Kaj lahko shranite

1. Veliko lahko prihranite tako, da izberete hišni projekt, ki mora imeti stroškovno učinkovite rešitve za načrtovanje in strukturne elemente hiše.
  Zgradite hišo z lastnimi rokami poceni

Kako zgraditi hišo udobno in namestiti komunikacije?

Da bi zgradili hišo, ki je resnično udobna in primerna za življenje, je v njej potrebno montirati sodobne in visokokakovostne inženirske komunikacije: električna oprema, oskrba z vodo, kanalizacija in ogrevanje. Pred zaključkom notranjih zaključnih del je priporočljivo graditi vsa komunikacija, saj bo za namestitev ožičenja, opreme in cevi za oskrbo z vodo ali ogrevanje hiše potrebno izdelati luknje v stenah in predelnih stenah, jih vgraditi v stene itd. Večino teh del lahko storite z roko, in kako pravilno narediti, se lahko učite iz materialov izdelkov v naslednjih kategorijah:
  Zgradite hišo z lastnimi rokami poceni

Izberemo ustrezen projekt, tako da s postopnimi navodili gradimo hišo z lastnimi rokami

Zame je bilo načelno, da bi izbrali možnost, ko lahko, vsaj z dela in materialnimi stroški, hitro in učinkovito zgradite polnopravno stanovanjsko hišo za družino.
  Zgradite hišo z lastnimi rokami poceni

Kaj je ceneje za gradnjo hiše: standardna gradbena tehnologija

Na splošno ni veliko tehnologij, ki vam omogočajo poceni gradnjo hiše z lastnimi rokami - jih lahko štejemo na prste ene same roke. Poleg njih obstajajo tudi druge tehnologije, vendar hiše, ki so jim narejene s pomočjo, bodisi veliko stanejo v gradbeništvu ali so kompleksne za samostojno gradnjo. Ne bomo se osredotočili na njih, ampak upoštevajte najbolj dostopne možnosti za poceni zasebne gradnje.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty