środa, 30 stycznia 2019

Zamenjava ožičenja v ceni apartmaja

Zakaj moram spremeniti ožičenje?

Arhitekturno dediščino sovjetske dobe predstavljajo hiše stare fundacije: »stalinistična«, zgrajena od leta 1935 do 1960. in "Hruščov", masivno zgrajena od leta 1958 do 1985. Inženirji tega obdobja so težko uganili: pred koncem stoletja bi več električnih vtičev tekmovalo za pravico gledati iz vtičnice.
  Zamenjava ožičenja v ceni apartmaja

Električna napeljava in njegove posledice

Ko je namestitev električne napeljave v stanovanju izvedena s kršitvami, sčasoma žice začnejo iskricati, proizvesti poseben vonj in se pojavi velika verjetnost požara, v takšnih primerih je potrebna zamenjava električne napeljave.
  Zamenjava ožičenja v ceni apartmaja

Izračun stroškov zamenjave električne napeljave v stanovanju.

Pokličite zdaj, se boste posvetovali in individualno izračunali stroške potrebnega dela in storitev električnega inštaliranja. Izračunajte stroške električnega dela z materialom in brez stroškov potrošnega materiala. Cene za električno delo v Moskvi in ​​moskovski regiji se oblikujejo glede na njihovo zapletenost in količino dela.
  Zamenjava ožičenja v ceni apartmaja

Cene za elektroinštalacijska dela

Električna napeljava je kompleksen večstopenjski proces, ki zahteva natančne izračune, izbor visoko kakovostnih materialov in skladnost z vsemi varnostnimi zahtevami, kar vpliva na ceno električnega dela. Slabo opravljeno delo ali nepravilno izbrani izdelki kabelskega vodnika lahko povzročijo:
  Zamenjava ožičenja v ceni apartmaja

Namestitev in zamenjava električnih napeljav

Vsak prebivalec stanovanja ali hiše potrebuje električno energijo. Brez tega prostor ne bo pokrit, električni aparati bodo delovali in tako naprej. Za to je na voljo posebna električna napeljava z izračunom preseka moči in kabla, ki je ločen od stikalne plošče v stanovanjih ali hišah. Sprememba električne napeljave se praviloma izvaja z uporabo kablov iz bakra, ki imajo najučinkovitejše karakteristike delovanja kot njihovi aluminijasti koluti. Obstajata le dve vrsti ožičenja: skrita in odprta.
  Zamenjava ožičenja v ceni apartmaja

Faze popolne zamenjave ožičenja v stanovanju

  1. 1. Izključitev žic.
  2. 2. Odstranite staro ožičenje.
  3. 3. Namestitev nove napeljave.
Za popolno zamenjavo električne napeljave v stanovanju zaupajte samo usposobljenim strokovnjakom. Ne pozabite, da nepravilna namestitev predstavlja nevarnost za vaše zdravje in življenje. Vodenje električnega dela v stanovanjskih stavbah je najpomembnejši dogodek, saj tam ni izhoda v sili, v primeru požara zaradi težav z električnimi omrežji pa lahko pride do katastrofalnih posledic.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty