czwartek, 21 marca 2019

Galerija fotogalerija

  Galerija fotogalerija

Oblikovanje stanovanj v Moskvi

Če pogledamo na naš oblikovalski studio, bodo lastniki odprtih apartmajev, ki se soočajo s težkimi izbirami oblikovalskih rešitev in zaključkov, spoznali možnosti za okraševanje prostorov ob upoštevanju njegovih lastnosti (lokacija, okna, arhitektura).
  Galerija fotogalerija

Slogi in motivi oblikovanja stanovanj 2017

Kot smo že omenili, so stilske meje pri oblikovanju stanovanj leta 2017 zelo zamegljene. Eklektične kombinacije so bolj relevantne. Slogi z izrazitim karakterjem, kot sta sodobno in podstrešje, se praviloma uporabljajo kot poudarki na ozadju sodobne ali neoklasične kompozicije. Še vedno velja za Art Deco. Par naglasov v tem slogu je dovolj, da bi prostor sijaj aristokratskega salona in visokokakovostne dnevne sobe. Pri mešanju slogov pri oblikovanju stanovanj v letu 2017 lahko dosežemo velik učinek s pomočjo kontrastnih kombinacij. Zato na fotografiji pogosto vidite povezavo v enem prostoru elementov brutalne podstrešja in, na primer, nekaj pompoznega imperija.
  Galerija fotogalerija

Luksuzni apartmajski projekt Angelika Prudnikova Studio

Zasnova elitnega stanovanja v Moskvi. LCD "Kutuzovskaya Riviera" V tem oddelku je predstavljena celotna paleta stilov notranje opreme. Sunny Art Deco, kombinacija veličastnega rococo in pompoznega baroka, drzne sodobne in stroge klasike se ujamejo v dela oblikovalke Angelice Prudnikove. Notranjost vsakega apartmaja je navdihnjena s svežimi oblikovalskimi idejami in odraža svetlo individualnost kupca.
  Galerija fotogalerija

Fotografije utelešenih notranjosti

Vse fotografije notranjosti so razdeljene v naslove po "sobah". Pomikanje po naši virtualni notranjosti - foto galeriji boste zagotovo našli nekaj primernega zase.
  Galerija fotogalerija

Zasnova stanovanja - 10.000 fotografij

Notranja oblika stanovanj mora biti udobna in funkcionalna. Z združevanjem teh značilnosti boste dobili prijetno okolje, v katerem se bo prijetno sprostilo, sprejelo goste, delalo in živelo v živo:) Priporočamo, da začnete popravljati z izbiro oblike in proračunov. In tako za tem lahko nadaljujete do grobega dela (odstranitev ozadja, zamenjava okenskih okvirjev itd.). Ustvarjanje lepih notranjosti apartmajev je vedno zanimivo in zabavno, a sploh ni enostavno. Pristop k temu stoji z veliko navdiha in potrpljenja.
  Galerija fotogalerija

Kaj potrebujete za stanovanje za projektni projekt

Naši strokovnjaki imajo 15 let izkušenj pri načrtovanju stanovanj. Za uresničitev idej mora kupec zbrati in določiti nastavitve. Izdelali bomo ekskluzivno zasnovo apartmaja v skladu z zahtevami naročnika in vam ponudili ideje za ustvarjanje udobja in udobja.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty